Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prenos cisla

Od: oolol odpovědí: 7 změna:

dobry den,
pokud budu chtit prenest cislo od vodafonu k o2 budu muset hradit nejaky poplatek?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Záleží to na více věcech.

Třeba o to jestli se jedná o paušál nebo dobíjecí kartu. Kolik vám zbýva(paušál) do konce smlouvy.

Je tam toho opravdu víc. Nejlepší by bylo zavolat operátorovi toho poskytovatele ke kterýmu chcete přejít. Ten u něhož doteď ste vám může i něco nalhat aby vám ten přechod ztížil nebo znechutil nebo znemožnil.

doplněno 03.04.15 15:57:

Minda: já bych nejdřív zavolal k tomu ke komu bych chtěl přejít a až potom k tomu svýmu.

hodnocení

1x

nejlíp ti to řekne tvůj operátor - stejně od něj budeš potřebovat přenosové číslo, které předáš novému operátorovi... já přecházela od t-mobile, měla jsem paušál - chtěli ode mě 70 kč za 4 dny dalšího měsíce, ale poplatek za přenos žádný...

hodnocení

1x

Ne, poplatek za přenos čísla by neměl být žádný. Přecházela jsem od Vodafonu na Tesco mobile. Zavoláte do Vodafonu, že končíte, a že chcete ČVOP, je to takový spešl kód na číslo. Zavoláte na infolinku O2 tam to ČVOP řeknete. Do čtyř dnů max máte číslo převedené.

hm*

Jestli on ten Tesco mobile není u Vodafonu.

Tesco Mobile je u O2

doplněno 03.04.15 17:05:

Na tohle je zákon. Myslím, že platí od roku 2013.

hm*

Aha. My jsme měnili operátora v r. 2012.

hm*
hodnocení

0x

Zřejmě ano, přenos od Telekomu jinam nás stál snad 1200.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]