Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Marku, nikoho nelze nutit, aby s Vámi komunikoval a psal si s Vámi, když nemá zájem, ale je divné, že to tak máte u všech přátel. Možná je to tím, že nahazujete téma, které nezajímá druhou stranu a nemá k tomu co říci. Ptátre se na to, jak člověka rozmluvit a získat si jeho pozornost. Já bych asi začala úplně stručně otázkou - chceš si popovídat? Napadá mne, že včera zde byl dotaz od dívčiny, která by si též ráda s někým psala a povídala. Zkuste ji oslovit, třeba to bude pro oba dva přínosem a získáte parťáka na dopisování si:
Dobrý den, patrně jde o problém v komunikaci na internetu - a z toho si hlavu nedělejte. Tam potkáte lidi různé a mnohdy mají hodně práce poskládat písmenka do slov a vět (natož, aby to dávalo smysl nebo bylo dlouhé). Zřejmě jste narazil na mladší lidi, kteří spěchají a už si zase potřebují popsat někde jinde, neb "přátel"tam je spousta a všem je nutno něco napsat, aby se tam "komunikovalo". Vykašlete se na FCB, tady se zaregistrujte a více si pokecáte (ve Volné diskuzi). Zdravím!
P.S. On je také problém v tom, že pokud mám o něčem komunikovat, tak bych měl o tom něco vědět. A když mladí nemají zkušenosti, znalosti a načteno, tak plkají (stručně) o ho*ně.
doplněno 03.04.15 18:20:Myslíte si, že by mělo význam pouštět se do diskuze s podobným člověkem viz odkaz? Jak by asi zvládal náročná témata jako politika, dějiny nebo společnost (a dlouze o nich psal)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.