Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám jí to říct?

Od: vosicka2002* odpovědí: 5 změna:
Ahoj, líbí se mi kluk který se líbí i mojí kamarádce (ona jemu ale ne). Několikrát mi psal že se mu líbím a takové ty zamilované smajliky... Ale bojím se té kamarádce říct že se mi líbí...Je celkem urážlivá a bojím se že by to naše přátelství nějak...poškodilo...Co mám dělat? Držet to v tajnosti nebo se jí přiznat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Těžká otázka. Když to kamarádce řekneš, pravděpodobně se naštve.

Když jí to neřekneš, dozví se to jinde a naštve se možná ještě víc –

bude se zlobit, že´s jí to neřekla ty sama (bude to brát jako zradu) ...

mohajkova*
hodnocení

0x

Určitě máš to říct.

Jinak bude hrší ...

hodnocení

0x

Ahoj. Takové věci se v životě stávají. Já bych se přikláněla k tomu, být ke kamarádce upřímná. Možná ji to zamrzí, ale pokud je rozumná, dokáže to skousnout. Klučinovi se nelíbí ona, ale Vy, Vám se líbí též a s tím nic nenadělá. Myslím si, že pokud je to opravdu dobrá kamarádka, bude Vám ho přát. V klidu si s ní o tom promluvte a dejte ji čas, ať se s tím vyrovná. Pokud máte pochybnosti, jak se zachovat, zkuste se na to podívat tak, že příště to může být třeba i obráceně. Co by Vám bylo milejší? Aby to kamarádka před Vámi tajila a Vy jste se to dozvěděla od jiných jako poslední, nebo aby k Vám byla upřímná a sama Vám to řekla na rovinu hned?

eivlis*
hodnocení

0x
Kdysi dávno jsem zažila navlas to samé co teď ty a kamosce jsem to upřímně řekla,ale příliš pochopení jsem nenašla.Nevím jestli ješitnost, nebo co, ale kamoska to moc neunesla,tak snad budeš mít více štěstí na pochopení,ale každopádně je to chyba kamosky pokud to neunese a ne tvoje,ale to je život.. Držím palce:)

vosicka2002*
hodnocení

Děkuju všem za rady :) řeknu jí to a snad to skousne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]