Stalo se vám dneska někomunze nemuze spát? Schodli jsme se s pritelkyni, ze venku je neobvyklé svetlo, a pri usináni.. Se mi zdál divný sen a vzbudil jsem se, pritelkyne koukala do stropu také nemohla usnout.. Prednejsi datum nevim ale stává se mi to cca 1 mesicne, vetsinou jsem mel za to, ze je to uplnkem ale ten je vzdy az par dni po tomhle dnu.. Napada vas neco?
Ja jsem se vzbudil cca pred hodinou uplne spoceny a take nemuzu usnout. Pritelkyne se vzbudila pred chvili. Prvni ceho jsem si dnes vsimnul, bylo take to, ze je venku necekane jasno. Pozoruji u sebe stejny problem jako vy uz delsi dobu. Vetsinou pak nemuzu nekolik hodin usnout. Osvedcilo se mi ale pousteni kratkych filmu (30 min) - u toho celkem spolehlive usnu. Nekdy ale radeji vstanu a jdu treba ve dve rano do prace, nez abych nekolik hodin koukal do tmy. Netrapi vas neco? Nemate nejake starosti, ktere si nechcete priznat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.