Nejste přihlášen/a.
Já beru Tarku a také nedoplácím. Je pravdou, že jsem brala už nevím co, ale tam byl docela velký doplatek. Požádala jsem doktora, ať mi napíše něco, na co se nedoplácí. Napsal Tarku. U jednoho léku mi jiná lékařka řekla, ať požádám v lékárně, jestli mají stejné od jiné firmy, že klidně mohou vyměnit. I takhle se to dá řešit. Někdy stačí jiná firma výrobce a cena je jinde.
Požádejte lékaře o lék bez doplatku. Doktor má všechno v počítači a není to pro něho problém.
Beru Betaxu a Lozap, nedoplácím nic. Ani za vyšetření u internisty se nic nedoplácí, dříve vybírali těch 30 kč, což už dneska není.
Mám ale takový divný pocit, že čachrují některé lékárny. Se svou jsem spokojená. Ale babičce jsem brala léky na recept /běžné/ v jiné lékárně. Za tyto léky jsem nikdy nic neplatila. Tady chtěli 86 korun a navíc ze 3 krabiček stejného léku měli jen 2. Prý mi napíší výpis z receptu a za to připočítají 10 korun. Nakonec to dopadlo tak, že lékárnice mi chybějící krabičku léku donesla, prý ji měla v kanceláři! Ale těch 10 Kč už mi nevrátila.
Byla jsem z toho dost zmatená, v té chvíli jsem se nedovedla bránit, ale jedno vím jistě. I když je tato lékárna jen 1 km od mého bydliště, raději si zajedu 10 km do města. Rozhodně to bude lepší. A ještě si přitom zajdu do knihovny a udělám si nákup. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.