Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
dnes za mnou přišel v práci šéf a řekl mi, že budu mít bezpodmíněčný vyhazov. A minulý týden mě ještě chválil, jak mi to jde.. Co to do něj vjelo?
To jsem ráda, že to byl jen žert. Blbý, ale přece jen žert. Musím vám říci, že se musíte naučit nebát se zeútat, komunikovat. S lidmi, s rodinou, s nadřízenými i podřízenými, s lékaři, prodavači, opraváři, úředníky. Píšu to proto, protože je mi divné, kolik dotazů tady je, když se stačilo zeptat kompetentního, který má co do činění s tazatelem. Nerozumí, nechápe, nezeptá se. Raději se trápí a pak se zeptá laiků nebo lidí, kteří vůbec netuší co se mohlo stát. Jen odhadují. Vždycky se ptejte. Bez emocí, bez kraválů, bez vypěnění. Pouze chtějte vědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.