Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení vs pojistka na blbost, jde to?

Od: tesnost* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, měl jsem nehodu se služebním autem (nehoda se stala mimo pozemní komunikaci), na mém služebním vozidle nebyla žádná škoda. Škoda na cizím autě + dalším majetku způsobená touto nehodou byla asi 100 000 Kč, můj zaměstnavatel tuto škodu vyřešil povinným ručením, ale kvůli tomu příjde o nějaké bonusy, zvýší mu pojistné atd...Mému zaměstnavateli kvůli mé nehodě zvýší cenu povinného ručení a mě by zajímalo, zda bych na to zvýšení pojistného nemohl použít mojí soukromou pojistku na blbost (profesní odpovědnost). Zjednodušeně řečeno, abych zaplatil svojí pojistkou na blbost tu částku o kterou mu navýší povinné ručení. Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicko*
hodnocení

0x

Zcela jistě NE!

Uplatnil na vás váš zaměstnavatel písemným způsobem náhradu škody? A jak ji doložil, či definoval?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]