Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se nesnažit sbalit každou?

Od: akropolis odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

jsem dlouhodobě sám a taky to na mě jde hodně poznat. Vím co už mám zlepšit, pomohli jste mi již minule, děkuji.
Ta změna je běh na dlouhou trať, a do té doby se chci pokud možno co nejmíň trápit a jít cestou nejmenšího odporu.

Zkrátka - můj problém je ten, že se snažím sbalit každou, až vypadám jako zoufalec. Nemůžu si pomoct. Ikdyž třeba vím, že je ta holka zadaná, bydlí 300km ode mně a píšeme si, tak přesto se jí snažím sbalit, občas mi uklouznou i nechutné rádoby balící hlášky a prostě v tu chvíli se nějak přestanu ovládat. Chci to změnit. Nevíte prosím, co se s tím dá dělat? Je to zcela jistě z toho, že jsem tak dlouho sám.

Děkuji za jakoukoliv podporu a rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

verunkaa*
hodnocení

6x

Ahoj,mela bych jednu radu,dejme to dohromady a budeme mit oba po starostech?

michaltopic*

Nejlepší rada, kterou jsem tu kdy četl :)

verunkaa*

Ahoj,dik,to je mile od tebe,coz o to kdyz mohu a vim,tak rada poradim. Clovek pak ma hned lepsi pocit.

michaltopic*

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Mě, tento příběh, se zdá až neuvěřitelný. Je možné, že je někdo až takovýhle trotl? Trošku fandit, ti ve tvém snažení, snad můžu. Malinko uber, v té tvé urputnosti a ono to třeba půjde nakonec lépe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]