Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostraváci pomožte najít spoj MHD

Od: uska* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

jsme po dobré kávičce s koláčem se známou. Přišla poprosit o nalezení spojů od nás do Ostravy - Vítkovic. Což nebyl problém, jede jí vlak i autobus. Vybrala si vlak a teď nemohu z vlakové stanice najít nějaký spoj ( autobus, trolejbus nebo tramvaj nebo co tam máte mimo taxi), který by jí dovezl do Vítkovické nemocnice na návštěvu za dědečkem. Nikdy jsem v Ostravě nebyla ( to je moje ostuda) a u PC nejsem jednička.

Prosím, může mi někdo napsat polopatický popis - např. v levo před východem z nádraží je zastávka tramvaje xxx atd. Děkuji Uška

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Uško, ze kterého nádraží? Hlavní, Vítkovice nebo Svinov?

uska*
hodnocení

P.S . Spoj z nádraží Vítkovice do Vítkovické nemocnice. Koukala jsem se na mapu, je to kolem 3 km a na pěší tůru v dešti je to dost.

majsterjoe*

Nádraží Vítkovice - Mírové náměstí

jizdnirady.idnes.cz/...

V Ostravě prší?

:-D Musela jsem to zkonzultovat s dcerou. Nejlepší, když paní přejde přes parčík před nádražím a na Mostě čs.armády nasedne na tram. č.3. A vystoupí na Mírovém náměstí.

Mohla by nastoupit na č. 11 a na mostě přestoupit na 3.

Totéž zpět, z Vítkovic na Vítkovické nádraží č.3

doplněno 29.03.15 18:40:

V OV neprší, ale pěšky se to z nádraží do špitálu snad ani nedá dojít. Je to hnusný konec Ostravy.

doplněno 30.03.15 06:41:

Uško, měla jste pravdu. Fak za hodinu začalo pršet. A prší stále.

uska*
hodnocení

Děkuji za nápovědu. Za hodinu bude pršet i v OV a zítra taktéž .Proto jsem hledala nějaký spoj, na pěší výlet to nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]