Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před půl rokem mi ÚP zaplatil rekvalifikaci, profesní průkaz řidiče C+E. Našel jsem si práce řidiče kamionu, bohužel mi toto zaměstnání nevyhovovalo, tak jsem po 14-ti dnech dal výpověď.
Zajímalo by mě, jestli po mě bude teď ÚP chtít uhradit tu zaplacenou rekvalifikaci?
Děkuji.
Předpokládám, že jste uzavřem a tu rekvalifikaci smlouvu, takže to tam asi budete mít napsané. Obecně vzato chtějí prostředky zpět v případě, kdy bez vážných důvodů nenastoupíte po rekvalifikaci na danou pozici. Vy jste sice nastoupil, ale bez vážných důvodů jste po 14 dnech dal výpověď... Soituace dost podobná... ale přesnou odpověď vám dají na ÚP.
Z logiky věci byste to zaplatit měl, přeci jen profesák není právě levná záležitost...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.