Nejste přihlášen/a.
Snažím se najít kamarády přes seznamku, normálně mi to nejde jenže ted to zjistila mamka a řekla mi že to ví dýl a že si se mnou píše ani o tom nevím, jenže já si nepíšu s nikým bez fotky a takže to znamená že tam má fotku někoho jinýho. Ted nevím co mám dělat, ted se bojím tam s někým psat, protože nevím kdo z nich je moje mamka, šlo by to nějak zjistit? že bych nějak zjistila IP adresu od těch lidí? Už jsem byla párkrát venku s někým ze seznamky a stejně z toho nic nebylo protože nejsem vudec ukecaná a ani nevím o čem se s kým bavit a jak si hledat kamarády
už jsem z toho zoufalá že budu vždycky sama. Mamka mě vždycky řeke že se se mnou nikdo nebaví protože jsem na všechny zlá, jenže jsem nikdy nikomu nic neudělala, spíš mě připadá že jsem se vždycky nechala využívat ode všech, na střední jsem napsala test z matiky a pa jsem ho dala opsat tem co to neuměli a pak jsem napsala i druhý test a taky si ho všichni opsali takže jsem nebyla na nikoho zlá ale nikdo se se mnou nebavil. A taky mi mamka řekla že jsem dost opožděná protože se moje bývalý spolužačky ze základky už vdávají
a já jsem ani s nikým nechodila
Dobrý den, a jak ta komunikace probíhá? Je to přes mail? Pokud znáte IP adresu svého PC, tak z mailu zjistíte IP adresu odesílatele. Ovšem, Vaše matka může psát z jiného PC nebo jiného připojení k internetu. Je to celé zvláštní - zřejmě jste už dívka plnoletá a Vaše matka Vám podráží sebevědomí a ještě škodí takto. Patrně nemáte nejlepší vztahy, že? A to se nedá opravdu poznat z té komunikace, že si píšete se ženou? Zdravím!
doplněno 28.03.15 08:44:Rozumím. No, na té seznamce to nepoznáte (tam nebude IP adresa viditelná). Zkuste volit nějaké otázky, které to třeba odhalí. Ale, spíše bych se ptal mamky, proč to dělá. Normální to není. Vy si chcete nalézt kamarádku a ona z toho má plezír? Proč? Tedy, to se ptejte doma.
doplněno 28.03.15 08:59:No, asi jste tichá povaha a Vaše matka má jinou představu. Bavit se můžete určitě na nějaké téma, ale ono se Vám nechce a nemáte tu potřebu - ale, na internetu Vám to jde. Je to stud?
Zaostalá=? Studujete školu, tak "debil" nebudete. Vaše matka se už asi těší na vnoučátka, ale to je její problém. Vy si to uděláte podle sebe. Takže, snad se překonat a začít mluvit - ono se to může hodit. Nějaké koníčky, znalosti, načtené knížky, naposlouchanou hudbu nebo nakoukané filmy snad máte, tak témat na debatu je dost (když se chce).
Píšu si někdy přes mail a někdy přes seznamku, mamka určitě nepíše z jinýho počítače je celý dny doma. Jenže já tam mám že hledám kamarády a kamarádky takže vím že si píšu s holkou alee nevím jak tam poznám mamku
je mi 21, ještě jsem na vš a bude těžký odejít protože bych nezvládla chodit do šoly a ještě platit nájem.. mám co dělat abych si zaplatila jízdenku do školy protože nemám čas na brigádu
ona mě říká že kdybych se nechovala jak kráva tak nemám problém si ěnkho najít, jenže jsem nikdy nikomu nic špatnýho neudělala, prostě jenom nejsem ukecaná a nevím o čem se bavit, ani ve škole se s nikým nebavím, jenom když děláme něco ve skupině tak se snažím něco dělat takže u toho musím mluvit. Už jsem jí to párkrát řekla, že je problém v tom že nevím o čem se bavit a ona řeka že si za to můžu sama že jsem zaostalá.
Uvažovala jse o tom, jenže se bojím že tam budu taky sama a budu se tam dívat na to jak se tam všichni spolu baví a já zas nic. a ted ani nemůžu sehnat brigádu takže bych neměla z čeho platit nájem a jídlo, z brigády mi zbývá jen na cestu do školy, platím 1000 měsíčně nikde mě na brigáde nechcou protože chci brigádu na pátek sobota neděla a ve středu odpoledne, kvůli škole a taková pracovní doba se nikomu nehodí
Tady je několik otázek najednou. Stručná odpověď na tu položenou v nadpisu: když si bude dávat pozor, tak se dá totožnost skrýt (před běžným uživatelem a jeho možnostmi).
Tím, že "se chováš jako kráva a že jsi zaostalá", určitě mamka nemyslí, že bys nebyla chytrá. Nejspíš tím myslí jen to, že si nedokážeš najít známost (to ji z nějakého důvodu štve) "a proto musíš být vadná a určitě se chováš jako kráva a celkově seš blbá". Někteří lidé to totiž mají tak, že kam přijdou, tam jich je hned plno a někoho si nabalej. Že v očích jiných často vypadají jako povrchní primitivové, o něž není radno opřít ani smeták, to jim nedojde a naopak všichni zdrženliví jsou pro ně "neschopní blbci". Když pak takoví lidé méně průbojnému člověku nadávají a zřejmě se ho tímto pitomým způsobem snaží vyburcovat, házejí na něj své vlastní povahové vady (o kterých jsou ale přesvědčeni, že právě je nemají; je to trošku zamotané, ale myslím tím tohle: tvá mamka je na tebe objektivně zlá (aspoň v tomto ohledu (doufám, že jen v tomto)), když tě takovýmto způsobem napadá, a přitom tvrdí, že zlá jsi ty na ostatní).
Takže - lepší to už asi nebude. Leda by sis někoho (kohokoliv) našla a aspoň chvíli s ním chodila (aspoň navenek). To by možná byl "důkaz", že už "nejsi zaostalá". ... A možná si s tebou mamka na internetu ani nepíše, jen to ti tak schválně řekla; ovšem spoléhat na to nejde. Ale stejně bych ti doporučil, aby ses na internetové seznamky vybodla, tam nikoho dobrého nenajdeš.
Mamka je na vás určitě zlá, ale na druho ustranu ji i chápu, promiňte. Ono už jak se vyjadřujete, tak z vác čiší taková .. no jak to říct, myslela jsem si, že je vám 13. Máma vás má plný zuby, protože vidí, že se vás už jen tak nezbaví, že jste ukňouraná holka a ono to na někoho jinak, než po zlým, prostě nejde. Ale třeba to není váš případ... Na druhou stranu nemá v žádném případě právo vám takto zasahovat do soukromí, dělat si z vás srandu a nadávat vám. Doufám, že jste si taky dupla a řekla ji něco v tom smyslu, že tohle bylo od ní už hodně přes čáru. Nebo jste sezase stáhla?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.