Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vše moc řeším a vše mě mrzí

Od: bejk odpovědí: 8 změna:
Ahoj, musím se poradit... Mám takový problém že každou věc moc řeším a vše mě mrzí... Prostě mě mrzí každá prkotina ... Hlavně když vím že jsem někoho něčím zklamal a mrzí ho to... Nejradši bych skočil z mostu... nevím co mám dělat úplně mě to ničí... Nemůžu myslet na nic jiného... Nevíte co s tím? Nějak se odreagovat? Děkuji moc :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Čas od času to taky mívám takhle. Jako bych mohla za všechnu bídu světa :-D Nauč se rychle zhodnotit, zda tvůj čin je fatální, nenapravitelný, opravdu tak strašný, že poškodí tebe nebo někoho. Zjistíš, že o nic nejde, nikdo nic nepotřebuje řešit ani napravovat. A když už, tak se zamysli, jestli to, co jsi "vyvedl" bude aktuální ještě příští týden. Zjistíš, že to řešíš jen ty. Ničíš si sebevědomí, vědomí si sám sebe. Hlavně: Směj se, kdykoliv jen trochu můžeš, omluv se, když máš pocit, že bys měl a nechej být to, co nemůžeš změnit. *hej*

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, důležitá je prevence. Když to o sobě víte, tak se snažte tomu zklamávání druhých předcházet a chovat se k nim tak, aby neměli důvod ke zklamání a Vy k obavám.

A hlavně, naučte se (pokuste se) mít nadhled a pozitivní myšlení. Prostě, věci zpětně moc neřešit a "nehnípat se" v minulosti, kterou už stejně nezměníte a jen se užíráte. Zdravím!

zztop*
hodnocení

0x

Hmm měl jsem to kdysi trochu podobné. Jak jsem to vyřešil? Nenávistí. Nenávidím lidi a jen pár jich obdivuju. Andreas Breivik, Jan Mokrý ( ceskenoviny.cz/... vrah z Uherského Brodu. No ale to jsem nechtěl psát. Prostě všechny nenávidím a tím pádem jsem odsunul věci co mě mrzí, mrzeli do pozadí a už mi to tak nevadí. Neříkám, že to je ideální, ale ujde to a lepší než se užírat. Jo a podle psychiatrů jsem celkem v pořádku. Jen papám pár bobulek. Ale nechat si mě nechtěli.

doplněno 27.03.15 00:00:

Doplním. Zkus si najít něco co tě odvede od myšlenky hópnout a všechno tak brát a řešit.

danys*

Pokud nejste schopen to nějakým způsobem řešit, tak nejlepší bude vyhledat psychiatra.

mot
hodnocení

0x
Neskakej, mrzelo by te to...

olinlito
hodnocení

0x

Nevím kolik Ti je, pokud víc než 18 let, zkus práci v diecézních (nábožensky zaměřených) nebo dobrovolně/záchranářských oblastech případně hospic (péče o přestárlé a nemohoucí). Uvidíš, že jsou lidé na tom daleko hůř než ty a tyto práce jsou hodně vyčerpávající. Můžeš pracovat okolo zvířat. Jak "někdo" uvedl v příspěvku "nenávidˇ lidi " -do toho bych nešel. Vždycky je člověk (lidé), který potřebují právě Tvojí pomoc, podporu. Můžeš navštívit OSVĚDČENÉHO kartáře nebo kartářku, ty Tě nasměrují co by si měl v budoucnu dělat.

hodnocení

0x

Ach jo, to se zase urodilo citlivek. Kdyz chces skocit, branit ti nebudu, je to tvoje rozhodnuti. Lidi je beztak jako vody v morich.

oz
hodnocení

0x
Tak se omluvit zeptat jestli někoho zklamals. Jinak přestat řešit a přemýšlet a řešit, na na to pomůže vykašlat se na všechno a na ostatní, soustředit se na svůj život, na sebe. Dělat co tě baví, chodit do přírody, sportovat. Začít posilovat nebo nějakej projekt. To odvede myšlenky a přinese dobrej pocit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]