Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám takový problém, skoro každé ráno jezdí se mnou vlakem jedna holka, jenže nastupuje o zastávku dýl než já, takže si k ní přisednout byl problém, sice teda přestupujeme jednou, ale to zas je další vlak prázdnější, takže trochu divné si k ní přisednout, když mám kolem sebe volná sedadla,
Prosím poraďte, jak se osmělit, nebo jak ji oslovit, přeci jen jsem stydlivější typ.
Předem dík.
Ze začátku bych si o ní zjistil nějaké informace. Zkusil najít Facebook. Nepřidával bych si ji do přátel. Podíval bych se na společné přátele, fotky, odkud je, jestli je ve vztahu atd. (pokud to bude mít nastaveny jako veřejné). Kdyby jo, tak bych to asi pořešil nějak s tím společným přítelem na FB.
Jinak by to šlo asi takto. Nejdřív bych se zkusil zbavit toho "stydlivější typ" na internetu je celkem dost knih, které řeší tento problém. Například autoři: Neil Strauss, John Alexander, Daniel Rose a další. Sice to není jednoduchý změnit se rychle, ale musíš tomu věřit. Všechno jde. Trvá to několik týdnů nebo měsíců, u každého jinak. Hlavně tomu (vědomě) VĚŘIT a překonat strach! Jinak se to nepovede. Pak jde v klidu ji oslovit bez potíží. GL
Přisednul bych si o kousek vedle a dal se na dálku do řeči. Teď je venku hnusně, tak třeba "to je ale dneska zima, co?" Nebo bych si dal přes ruku bundu a fikaně bych ji na ni upustil, až bych procházel. Omluvil bych se ji a kdybych viděl, že je normální, tak bych se ji zeptal, jestli si k ní můžu přisednout a povídal bych si s ní. O škole, o práci, o kamarádech a tak. Jestli jedete z Ostravy do Prahy, tak si připrav tak tisíc témat, abys v Hranici neskončil
Zdravím, Váš příběh mi připomíná film HRA S NEVĚROU s Jennifer Aniston... Viděl jste? Hrozně prima film, doporučuji. Jinak má sestra se švagrem se seznámili ve vlaku, a už jsou manželé téměř 4O let... Takže jde to! Jednoduše odhoďte ostych,k slečně si přisedněte a je jedno, o čem začnete mluvit, zda o počasí, nebo o zpožděních vlaků, či jejich špinavosti zde v Čechách... Uvidíte, jak Vám slečna bude odpovídat, podle toho, zda se rozpovídá, poznáte, zda je vhodné ji pozvat na kafe... P.S. Pokud Vám řekne, že kafe nepije, nebuďte zaskočen, nemusí to být odmítnutí, zkuste pak čajovnu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.