Nejste přihlášen/a.
Ahoj, koupil jsem jeden produkt od www.rcobchod.cz a chci se zeptat jestli můžu produkt vrátit bez udání důvodu... došel mi dneska a objednával jsem ho včera... a jestli mi vrátí peníze? děkuji ![]()
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
majsterjoe*
2x
Nepoužívané a neposkozene zboží koupené mimo kamenou prodejnu můžete do 14 dní vrátit bez udání důvodů. Na stránkách určitě budou podmínky (kam zboží vracet) uvedeny.
doplněno 26.03.15 17:52: Ano i tak ho vrátit můžeš, ale v případě znaků používání prodejce nemusí vrátit celou částku. Ale to by muselo jít hodně poznat ze je používaný
doplněno 26.03.15 17:52: Ano i tak ho vrátit můžeš, ale v případě znaků používání prodejce nemusí vrátit celou částku. Ale to by muselo jít hodně poznat ze je používaný
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]