Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zfalšování podpisu

Od: dann* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den prosím vás , jedna známa mě pořad tlačila do nějake životní pojistky, ja řikal pořad že nemam penize na zaplacení, tak se nabidla že to zaplatí za mě , chtěla se sejit a podepsat papiry ale nesešli jsme se a tak jsem řekl at to podepiše za mě tak to tedy udělala, po par mesicich mě prišlo že smlouva zanikla nezaplacením penez a že dlužim 2000,- kč a ted se to zase navíšilo na 3039 kč , pořad ji pišu at to nějak vyřeí a ona už ani nereaguje , jde stím něco dělat prosím vás? musím to platit? nebo když řeknu že jsem to nepodepisoval tak co z toho bude mit ona? děkuji za odpověd

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dnw
hodnocení

5x

Máte na výběr 2 možnosti:

a) řeknete, že podpis byl zfalšovaný, a to ikdyž jste řekl, aby to podepsala za vás. Pokud nemá plnou moc, tak podpis je falešný. Jí nejspíše vyhodí nebo potrestají a bude to hradit za vás. Nejspíše to bude řešit PČR.

b) uznáte, že jste smlouvu podepsal a pak zaplaťte nebo přijde exekutor. To by pak bylo za desítky tisíc.

hodnocení

0x

Pokud jste paní řekl, aby to podepsala za Vás, postavte se k tomu teď jako chlap a zaplaťte. Co jste řekl, ona udělala.

Pokud se začnete štajfovat, že to za vás podepsala ona, že je to neplatné atd. bude ona z toho mít průšvih a vy přijdete o známou. Tohle bych udělala v případě, že jste nic o padělání podpisu nevěděl, kdyby to podepsala bez Vašeho vědomí. . Ale pokud jste k tomu dal souhlas, zaplaťte a budete mít klid. Čím dříve, tím lépe /částka naskakuje/.

A za 3.039 Kč máte zkušenost - nikdy neházet nic na druhého, a´t to za vás udělá, ale zařídit si všechno sám. To není zas až tak drahá zkušenost. Někdy se za blbost zaplatí i daleko víc. Jaga.

hodnocení

0x

Jsou to vaše peníze! Váš dluh nebo váš příjem! Proč tohle hážete na nějakou známou?! Ta bere za každou smlouvu provizi, vydělá na tom. Starejte se o své smlouvy a peníze sám! *bum* Zaplaťte a pojistku zrušte. Vím, je to nelogické, ale když to neuděláte budete platit stále a když pojistku časem budete chtít ukončit, hodně ztratíte. Pokud nemáte pojištěný dům, který vytopí nebo vyhoří, případně auto, nad dlouholétém placení a pražádném přijmu jen hořce zapláčete. Zkušenost mých dcer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]