Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím vás , jedna známa mě pořad tlačila do nějake životní pojistky, ja řikal pořad že nemam penize na zaplacení, tak se nabidla že to zaplatí za mě , chtěla se sejit a podepsat papiry ale nesešli jsme se a tak jsem řekl at to podepiše za mě tak to tedy udělala, po par mesicich mě prišlo že smlouva zanikla nezaplacením penez a že dlužim 2000,- kč a ted se to zase navíšilo na 3039 kč , pořad ji pišu at to nějak vyřeí a ona už ani nereaguje , jde stím něco dělat prosím vás? musím to platit? nebo když řeknu že jsem to nepodepisoval tak co z toho bude mit ona? děkuji za odpověd
Máte na výběr 2 možnosti:
a) řeknete, že podpis byl zfalšovaný, a to ikdyž jste řekl, aby to podepsala za vás. Pokud nemá plnou moc, tak podpis je falešný. Jí nejspíše vyhodí nebo potrestají a bude to hradit za vás. Nejspíše to bude řešit PČR.
b) uznáte, že jste smlouvu podepsal a pak zaplaťte nebo přijde exekutor. To by pak bylo za desítky tisíc.
Pokud jste paní řekl, aby to podepsala za Vás, postavte se k tomu teď jako chlap a zaplaťte. Co jste řekl, ona udělala.
Pokud se začnete štajfovat, že to za vás podepsala ona, že je to neplatné atd. bude ona z toho mít průšvih a vy přijdete o známou. Tohle bych udělala v případě, že jste nic o padělání podpisu nevěděl, kdyby to podepsala bez Vašeho vědomí. . Ale pokud jste k tomu dal souhlas, zaplaťte a budete mít klid. Čím dříve, tím lépe /částka naskakuje/.
A za 3.039 Kč máte zkušenost - nikdy neházet nic na druhého, a´t to za vás udělá, ale zařídit si všechno sám. To není zas až tak drahá zkušenost. Někdy se za blbost zaplatí i daleko víc. Jaga.
Jsou to vaše peníze! Váš dluh nebo váš příjem! Proč tohle hážete na nějakou známou?! Ta bere za každou smlouvu provizi, vydělá na tom. Starejte se o své smlouvy a peníze sám! Zaplaťte a pojistku zrušte. Vím, je to nelogické, ale když to neuděláte budete platit stále a když pojistku časem budete chtít ukončit, hodně ztratíte. Pokud nemáte pojištěný dům, který vytopí nebo vyhoří, případně auto, nad dlouholétém placení a pražádném přijmu jen hořce zapláčete. Zkušenost mých dcer.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.