Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Optimální váha dospívajcí dívky

Od: danielka1987 odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer,
kolik je podle vás optimální váha pro 12ti letou dívku vysokou 160 cm?
Má sestra totiž měří 160 cm a váží 53 kilo, a má neustále deprese, že je strašně tlustá. Mně naopak přijde že na svou výšku je poměrně hubená. Je takové souměrné postavy, malá prsa, a už se jí trochu rýsují boky a pas.
Co si o její váze myslíte vy?
Díky za názor,
DANIELA

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mrkni se sem: bezhladoveni.cz/...

Gratulujeme vám! Podle BMI máte na svou výšku optimální váhu.

danielka1987
hodnocení

No vždyť jí to pořád říkám! A ona pořád, že musí zhubnout aspoň 10 kilo, ale to už by byla úplná smrtka! Má depky, protože její spolužačky (prý) váží kolem 30-45 kilo. To jim ani náhodou nevěřím..

To jsou pipiny. Je fakt, že holky v tomhle věku se vytáhnou do výšky a pak jsou většinou kolem 10-13 let věku hubené jako lunt, dokud jim nezačnou růst boky.

A já mám 160 taky a 55 kilo, a všichni mi říkají, jak jsem hubená *hej*

Já mám 165 cm a váha mi osciluje mezi 48 a 49 kg. Všichni mi říkají, že jsem hubená. A mají pravdu. *smich*

Jinak se cpu vším možným, jenom ne zdravým jídlem. :-P

micinka123*

anzionka: Moje řeč... :-P

joudic*
hodnocení

0x

no je to asi moc na 12letou... protoze moje segra ma okolo 50kg, jenze je ji 30 let... verim, ze spoluzacky jsou opravdu hubenejsi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]