Dobrý večer, kolik je podle vás optimální váha pro 12ti letou dívku vysokou 160 cm? Má sestra totiž měří 160 cm a váží 53 kilo, a má neustále deprese, že je strašně tlustá. Mně naopak přijde že na svou výšku je poměrně hubená. Je takové souměrné postavy, malá prsa, a už se jí trochu rýsují boky a pas. Co si o její váze myslíte vy? Díky za názor, DANIELA
Gratulujeme vám! Podle BMI máte na svou výšku optimální váhu.
danielka1987
No vždyť jí to pořád říkám! A ona pořád, že musí zhubnout aspoň 10 kilo, ale to už by byla úplná smrtka! Má depky, protože její spolužačky (prý) váží kolem 30-45 kilo. To jim ani náhodou nevěřím..
To jsou pipiny. Je fakt, že holky v tomhle věku se vytáhnou do výšky a pak jsou většinou kolem 10-13 let věku hubené jako lunt, dokud jim nezačnou růst boky.
A já mám 160 taky a 55 kilo, a všichni mi říkají, jak jsem hubená
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.