Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
opravdu už nevím jak dál, že jsem se odhodlal napsat i sem. Poslednich tak 5 mesicu jsem stravil v podstate furt s jendou holčinou, se kterou jsme si fakt padli do noty a vždy to bylo geniální a vídali jsme se téměř denně. Během té doby jsme se pravidelně muchlovali neaky ty pusy plus něco málo navíc. Slečna je věřící takže jsem na ní něchtěl nějak moc pospíchat. Během této doby jsem se s tím svěřoval dobrému kamarádovi jak jsme z ní úplně zblblej, že jí miluju a že je to vlastně podruhé co něco takového cítím. Celou dobu se jevil jako kámoš vídali jsme se také dost často i mimo školu. Zhruba minulý týden jsem ale zjistil, že to spolu nejspíše už tak měsíc pečou a absolutně nevím co mám dělat. Vím, že jsme s tou holčinou neměli plnohodnotný vztah, ale i tak jsem do ní teď hroznej blázen a beru to od obou jako hroznou kudlu do zad. Od něho protože věděl jak na tom jsem, a i tak klidně přes mrtvoli do toho šel aniž by třeba někdy pípnul, že se mu také líbí. A od ní, protože jsme se k sobě chovali jak kdyby jsme spolu chodili i všichni okolo nás si to i mysleli a teď tohle. Nejhroší je, že oba dva vídám ve škole a oni neví, že to vím a i jen pohled jak se spolu baví mně hrozně bolí. Navíc jí furt miluju a ty city se asi jen tak nezmění, takže s ní chci být co nejvíc což mi brání to nějak rozetnout. Někdo nějakou radu jak se alespoň trošku pohnout ze dna?
Děkuju
Neuděláte s tím nic. City se vynutit nedají. Je vidět, že slečna k Vám necítila to, co Vy k ní. Co se týče kamaráda – Vy to cítíte jako zradu, to chápu, ale na druhou stranu - pokud se oni dva mají rádi, respektujte to a přejte jim to. I když kamarádství asi vezme za své... Zkuste se upnout na nějaký koníček, který by zaměstnal Vaše myšlenky. Ono to přebolí. I zklamání k životu patří. Je třeba se s tím poprat a nechat to vyšumět. Je jasné, že člověk se nerad smiřuje s takovými věcmi, ale díky jim zase na druhou stranu poznává, zda kamarád je opravdu kamarád a zda slečna má opravdu ráda, nebo nemá a měl by si z toho vzít ponaučení.
Dívka je ještě mladá a nedokáže strávit své úspěchy. Líbí se jednomu, druhému, časem třeba třetímu a žádnému nedokáže říct NE. Proč, to ví jen ona sama. Ale asi nebude až tolik věřící, jak píšete, protože to, co provádí, je u věřících hřích. Chodí s jedním i s druhým a kdoví...Pokud vydrží tohle tempo, bude jednou všude známá rozhoďnožka.
Vykašlete se na ni, časem si určitě najdete jinou dívku. Bude lepší, bude jen Vaše. A být Vámi, už bych se nikomu nesvěřovala co a jak. Ani nejlepšímu kamarádovi. Teď už přece víte, že kamarád taky rád. Tak ať se pak s tou novou děje cokoliv, ať je to jen mezi ní a Vámi. Proč to troubit někomu dalšímu? Co je komu po tom? /a pak se traduje, že ženské jsou ukecané. A chlapi? Ještě víc/ Jaga.
Víte to naprosto jistě? Říká se, že v lásce a ve válce je povoleno naprosto všechno. No a to se stalo. A už se neodstane. Nežebrat, neodpouštět, neřešit, otřít slzy a jít dál.
Já si myslím, že to posezení a řeč o tom, co se děje, to je velice dobrý nápad. Nemá cenu se tvářit jakože nic se něděje a sžírat se něčím, co třeba není ani pravda. Pěkně, karty na stůl! Lhát vám určitě nebudou. Buď chtějí být spolu anebo ona chce být s vámi a on váš kamarád. Asi nebude jednoduché všecko smáznout, ale nějaké přetvařování je nemožné.
Ač na to nejsem pyšný a vždy jsem to sam odsuzoval, tak hladina alkoholu udělal své a kouknul jsem ji do mobilu kde jsem si přečetl dvě zprávy od něj. Bylo z nich poznat jak se to alespoň od něj má... odeslané jsem nečetl.
Jinak vím, že bych to měl přejít a řešit něco, nebo někoho, jiného, ale když jí člověk vidí 3x v týdnu v podstatě celý den. Navíc i teď je to vetšinou opravdu skvělé, tak je to opravdu těžké. Snažím se nebýt nějaký vtíravý, ale tak přijde mi, podle toho jak se ke mně chová, že ke mně něco cítí a jen je zmatená. Takže hlava jde občas na výlet a někdy se přistihnu, že jsem možná až moc zvědavý co kdy kde...A pochopytelně to co by pomohl nejvíce tj. odloučit se na chvíli samořejmně nejde, školu vysadit nemohu a nechci.
Vím, že je asi trošku zmatečné co píšu, ale řekl bych že u zamilovaní jsou zmatení Proto co si myslíte, měl bych si s nimi sednout říct, že to vím? Hlavou se mi samořejmě honí i myšlenky, že bych jim to měl pořádně osolit? Nebo to nechat jak to je, protože se alespoň nemusím dívat na ně spolu protože předstírají že nic?
Děkuju za předešlé odpovědi i ty budoucí
Kamaráda propleskni ať ti nedělá do baby, a sbal jí ty - udělej z ní svojí partnerku. Až přijde kámoš tak jí začni objímat a pusinkovat, pak se uvidí jestli spolu chodí nebo ne (hlavně z její strany).
Prostě buď s ní místo kamarádství začneš chodit, nebo si hledej jinou.
Taky to může být že on jí balí, ale ona ho má jen jako kámoše...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.