Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, 2 měsíce beru antidepresiva proti depresi. Moje psychické rozpoložení se zlepšilo, ale ještě to nebylo nejlepší, takže jsem požádal mého psychiatra, aby mi navýšil denní dávku. Doposud jsem bral 1 celý večer. Před dvěma týdny jsem začal brát 0,5 ráno a celý večer a od včerejška 1 celý ráno i večer. Mám dojem, že to navýšení působí zprvu kontraproduktivně, že se mi zvýšily deprese jak jsem je začal brát v jiném množství a v jinou denní dobu. Dneska se cítím hrozně, skoro chci kontaktovat mého doktora, ale možná to bude jen tím přechodem. Co myslíte, může to být způsobeno tímto?
Antidepresiva mají delší dobu účinku, než začnete pociťovat zlepšení. Většinou cca 1 měsíc. Vydržte a berte léky dle předpisu. Trošičku by mohl pomoc B komplex forte. Není to lék, ale pomáhá s výživou nervů a pokud dodržíte maximální dávky, budou mít nervy větší schopnost regenerace. Velmi by pomohla možnost popovídat si s někým blízkým o svém problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.