Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kašel při rakovině plic

Od: lucie333 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
nemáte ve svém okolí blízkého člověka, co měl rakovinu plic?
Jaký kašel měl?
Když z hluboká za kašlu je to jako sýpání.Zjistila jsem to náhodně,protože vůbec nekašlu. Pálí mě na jedné plíci.
Ještě dotaz,jestli potrebuji na plicní ambulanci doporučení od praktika?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ho
hodnocení

0x

Předně byste měla jít k praktickému lékaři. Víte, ono kašlání může být i od žaludku...

lidus*
hodnocení

0x

Lucie potřebujete navštívit "obyčejného" obvodního lékaře tzv. praktika a ten vás úplně obyčejně poslechne, poklepe a nazná-li tak vás odešle k odborníkovi. Rakovinu plic v naši rodině měl člověk co byl velký sportovec, vojenský pilot, zapřísáhlý nekuřák a kašlat jsem ho nikdy neslyšela. Proč hned rakovina?

lucie333
hodnocení

Sportovec jsem kdysi byla. Take právě vůbec nekašlu, pouze mě nějak ostře pálilo na plíci,zkusila jsem zakaslat a najednou jsem z hrůzou zjistila,že jakoby je to zastreny kašel jakoby sipani.

Nekourim,ale bohužel jsem dva roky vdechovala v zaměstnání cpavek.

Zajímalo by mě jaký charakter ten kašel má člověk s rakovinou.

A ptát se jestli je možné onemocnět rakovinou i bez kašle je asi zbytecne

hodnocení

0x

Můj táta měl a také na rakovinu plic zemřel. Nekašlal vůbec. *hej*Zajděte za obvoďákem. Ten vás poslechne a odešle, bude-li to potřeba, na plícní. Mezi obvoďákem a plícním je několik řešení: infekce, namožený mezižeberní sválek, alergie. Asi bych našla více věcí, ale rakovina mezi nimi není vůbec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sípání

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]