Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Equa bank - převod do jiné banky

Od: davidpekl odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,chci přestoupit od Equa Bank k MBank kam si následně převedu účet i půjčku... u MBank si udělám repujcku kde mi sundaji 22 000 ... Jelikož u Equa Bank mám RPSN 16% tak tam dostanu 10,05 což je rozdíl dost velký,v měsíční splatce o 450 kc.Má otázka zní,nehrozí mi něco za přestup aniž bych to bance oznámil?Vím že existuje nějakej bankovní zákon že mužů přestoupit k jakékoliv jiné bance?

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cica*
hodnocení

0x

zdravím, zkuste air bank tam máte 9,9% a v současné době asi nej banka

sirasinda*
hodnocení

0x

Myslím si, že při podpisu Repůjčky podepíšete něco v tom smyslu, že to s Eqou ukončí mbank sama, vaším jménem, ale vy nikam chodit nemusíte.. Aspoň si to myslím.. Takhle to probíhá u většiny bank.. Za předčasné splacení tam může být nějaký poplatek, ale to je spíše u jiných větších bank, než u Equa bank...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]