Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Potřebovala bych poradit. Mám roztáhlé uši už několik let a zatím jsem s nimi žádné problémy neměla.
, jenže nedávno se mi pravé ucho trochu natrhlo a začlo mi hnisat. Ucho roztrhlé nemám, to se nějak zacelilo,ale ten hnis neustupuje. Tak bych se chtěla poradit co s tím. Myslíte , že mám zajít přímo k ušnímu nebo stačí nějaká mastička z lékarny?
Předem děkuji za odpověď
Mluvíte o uchu nebo o boltci, lalůčku? Jestli máte problém s lalůčkem, s boltcem, vytáhněte z postiženého místa všechny náušnice. Zastavte se v lékárně a kupte si maličkou skleničku lihu, kterým se ošetřují pupíky novorozenců. A tím několikrát za den ranku ošetřete. V lékárně by vám magistra mohla nabídnout i nějakou hojivou mastičku. Třeba Betadynu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.