Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
deník MF Dnes vydala nákupní slevové kupóny, na ZOOT.cz je tam sleva 100%, chtěla bych jí využí, ale přijde mi, že v tom musí být přeci nějaký ten háček, vždyť kdo by dnes dal něco zadarmo?
Jestli již jste někdo tuto slevo uplatnil nebo s ní máte zkušenost, poraďte mi.
Přeji hezký večer.
Nechala bych to být, jedná se hlavně o to, jak podpořit prodej. Tedy hodně a pořád nakupovat a těšit se, že se třeba štěstí unaví. Přece by každému nerozdali dárky se 100%ní slevou. To by mohli zavřít.
On každý někdy zhloupne. Našla jsem v akčním letáku kupón na 500 Kč, jako příspěvek na nákup moderních slunečních brýlí u jisté firmy. Potěšilo mě to, říkala jsem si, takové brýle budou stát třeba 700 Kč, když mi 500 odečtou, bude to dobrá cena.
Chachá. Ve skutečnosti měli nejlevnější sluneční brýle od 3.000 Kč nahoru. Takže i když člověk tu pětistovku mohl uplatnit, přesto se stal držitelem nejdražších brýlí ve střední Evropě. Takže jsem poděkovala, vypadla a kupón hodila do koše. Člověk se učí celý život. A obchodníci hledají stále nové cesty, jak by zákazníky přiměli sáhnout do peněženky.
Chce to jen ujasnit si slova Šimka a Grossmanna: NECHCI SLEVU ZADARMO! Jaga.
Oni rádi třeba píší: SLEVY AŽ 75%. Pak člověk zjistí, že tyto slevy jsou u 2 nenositelných kousků a ostatní slevy jsou za pár korun. A kdoví, jestli. Se slevami jde velice dobře kouzlit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.