Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slevový kupón MF Dnes

Od: leani odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

deník MF Dnes vydala nákupní slevové kupóny, na ZOOT.cz je tam sleva 100%, chtěla bych jí využí, ale přijde mi, že v tom musí být přeci nějaký ten háček, vždyť kdo by dnes dal něco zadarmo? *bzum*

Jestli již jste někdo tuto slevo uplatnil nebo s ní máte zkušenost, poraďte mi. :)

Přeji hezký večer. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to "soutěž"- necháš si vygenerovat kod, který zadáš v nákupním košíku a až po zadání toho kodu zjistíš, jestli máš nákup se slevou 15% nebo jeden kus z nákupního košíku se slevou 100%.

zoot.cz/...

hodnocení

0x

Nechala bych to být, jedná se hlavně o to, jak podpořit prodej. Tedy hodně a pořád nakupovat a těšit se, že se třeba štěstí unaví. Přece by každému nerozdali dárky se 100%ní slevou. To by mohli zavřít.

On každý někdy zhloupne. Našla jsem v akčním letáku kupón na 500 Kč, jako příspěvek na nákup moderních slunečních brýlí u jisté firmy. Potěšilo mě to, říkala jsem si, takové brýle budou stát třeba 700 Kč, když mi 500 odečtou, bude to dobrá cena.;)

Chachá. Ve skutečnosti měli nejlevnější sluneční brýle od 3.000 Kč nahoru. Takže i když člověk tu pětistovku mohl uplatnit, přesto se stal držitelem nejdražších brýlí ve střední Evropě. Takže jsem poděkovala, vypadla a kupón hodila do koše. Člověk se učí celý život. A obchodníci hledají stále nové cesty, jak by zákazníky přiměli sáhnout do peněženky.

Chce to jen ujasnit si slova Šimka a Grossmanna: NECHCI SLEVU ZADARMO! :-D Jaga.

Oni rádi třeba píší: SLEVY AŽ 75%. Pak člověk zjistí, že tyto slevy jsou u 2 nenositelných kousků a ostatní slevy jsou za pár korun. A kdoví, jestli. Se slevami jde velice dobře kouzlit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]