Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzivani leků

Od: dfafes odpovědí: 6 změna:

je nebezpecne uzivat nimesil/aulin s vitaminem c a ginkem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
VLASTNOSTI NIMESILU-
Lék by pro riziko
nežádoucích účinků neměl být
užíván pravidelně v dlouhodobém
horizontu.
Nevýhody: Protizánětlivé léky
mohou mít celou řadu vedlejších
účinků. Poměrně typické jsou
nejrůznější trávící obtíže včetně
zvýšení rizika krvácení do trávící
trubice, žaludečních zánětů a
žaludečních vředů. *********************************
Nejsem doktor ale podle toho popisu a z toho že vím že Ginko rozšiřuje cévy bych si tipnul že kombinace kterou uvádíte nebude dobrá pokud máte žaludeční vředy nebo nějaké podobné obtíže trávicího traktu. Jinak bych v tom problém neviděl.
dam®

Dal jsem si onu chvíli na netu předčíst příbalový leták k Nimesilu, Pán, jenž psal předemnou má pravdu a fest, vychází mi vaše daná kombinace konzumace preparátů jako nesmyslná - jedním brzdíte a druhým - bržděnou akci opět podporujete...

Bez dalších keců - věřte, že Váš lékař /né kniha/ Vám bude chtít pomoci.

danke

jedním brzdíte a druhým - bržděnou akci opět podporujetemůžete mi to upřesnit? ginko beru kvůli uším (tanakan) a nimesil teď budu brát kvůli bolavé ruce (max. 7 dni budu brát), žaludeční problémy nemám, tak tedy by to problém dělat nemělo?

iz*

Risknete své zdraví a budete věřit neznámým lidem z internetu?

Pokud vím, může Nimesil/Aulin nadělat docela "paseku", já jsem si je po pročtení příbalových letáků netroufla užívat, přestože by mi snad byly pomohly. Nejlepší by podle mne byla konzultace s ošetřujícím lékařem.

hodnocení

0x

najdi-lekarnu.cz/... Dopište a uvidíte.

lidus*
hodnocení

0x

Neznám lepší lék od bolesti zubů než Aulin, neznám lepší lék na bolest-zánět šlach, svalů než Nimesil. Proč se cpete vitamínem C, nač vám pomáhá potravinový doplněk Ginko biloba? Já když mě něco bolí sahám po jednom léku, neberu aulin, nimesil, brufem, valetol po hrstech a nezapíjím to Céčkem. Ke všemu je příbalový leták.

doplněno 21.03.15 20:07:

Aulin i Nimesil je na předpis, každý doktor ví jak vám ho má předepsat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]