Nejste přihlášen/a.
je nebezpecne uzivat nimesil/aulin s vitaminem c a ginkem?
Dal jsem si onu chvíli na netu předčíst příbalový leták k Nimesilu, Pán, jenž psal předemnou má pravdu a fest, vychází mi vaše daná kombinace konzumace preparátů jako nesmyslná - jedním brzdíte a druhým - bržděnou akci opět podporujete...
Bez dalších keců - věřte, že Váš lékař /né kniha/ Vám bude chtít pomoci.
jedním brzdíte a druhým - bržděnou akci opět podporujetemůžete mi to upřesnit? ginko beru kvůli uším (tanakan) a nimesil teď budu brát kvůli bolavé ruce (max. 7 dni budu brát), žaludeční problémy nemám, tak tedy by to problém dělat nemělo?
Neznám lepší lék od bolesti zubů než Aulin, neznám lepší lék na bolest-zánět šlach, svalů než Nimesil. Proč se cpete vitamínem C, nač vám pomáhá potravinový doplněk Ginko biloba? Já když mě něco bolí sahám po jednom léku, neberu aulin, nimesil, brufem, valetol po hrstech a nezapíjím to Céčkem. Ke všemu je příbalový leták.
doplněno 21.03.15 20:07:Aulin i Nimesil je na předpis, každý doktor ví jak vám ho má předepsat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.