Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skřipnutý nerv?

Od: nikaaaa odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

je to asi tak hodinu co se mi skřípnul nerv,,nebo mi proste nejak kruplo za krkem*plac* ,,nemužu hlavu ani držet vzpříma..strašně to bolí:(,,ustoupí bolest sama nebo mam vyhledat lékaře? Děkuji;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wanesa*
hodnocení

1x

Být vámi,dojdu si k lékaři,aby vám dal něco proti bolesti a důležité je,mít krční límec,ten vám drží hlavu zpříma a nebude to tak bolet.Mám s tím letité zkušemostu,dvě operace.další mě čeká ale té už se vyhýbám jak to jen jde,léčím se suchým teplem,krčním límcem a když je nejhůř,tak léky proti bolesti-mě píšou tramal ale to musíte opravdu k lékaři,nejlépe na neurologii aby vám udělali rentgen.Mě po prvním rentgenu poslali na Homolku,kde jsem ležela 3 týdny...

nikaaaa
hodnocení

Mě se to stalo po prvé ,,parkrát mi křuplo v zadech ale to po chvíli ustoupilo,,sem tam se mi staává že mám krk zablokovaný ale to po masáži povolí a je to taková jiná bolest... a dnes když se ráno vstala trošku mě bolelo na levé straně krku a tak jsem si chtěla hlavu protáhnout, jenže mi tam křuplo a od te doby citím takovou tupou bolest hlavně při pohybu..Jen nechci jít k doktorce zbytečně :)

Wanes, jak spáváte? Po tramalu se nespí! Možná, že to dělá jen mě, ale když jsem to doktorce řekla, tak mi hned napsala něco jiného a říkala, že je to možné. Napsala mi xeforapid.

doplněno 21.03.15 06:49:

Wanes, omlouvám se, teprve teď jsem si přečetla příbalový leták. Raději je nečtu, protože s můžu zbláznit, když se dozvím, co všecko se mi může, po tomhle téku, stát. Ten xeforapid je sice proti bolesti, ale nesteroidní antirevmatikum. :-D

hodnocení

0x

Ono to časom ustúpi,no tam by už mohol nastávať problém so stavcami,tak je dobré absolvovať kompletné vyšetrenie.Pomohli by vám infúzie Meodolpase,skúsenosť moja,aj v rodine.

webbiecz*
hodnocení

0x

Doporučuji suché teplo a proti bolesti něco, na co jste zvyklá a co vám zabírá. Obvykle není třeba vyhledat lékaře a bolest ustoupí sama. Výhledově bych ale doporučila péči fyzioterapeuta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma skřípnutý nerv

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]