Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Danove priznani na FU

Od: grem odpovědí: 1 změna:

Za lonsky rok jsem si podaval tedka v breznu danove priznani na FU.Letos jsem to podaval poprve.Psal jsem na FU jestli jde nejak overit jestli to mam v poradku za uplynule roky.Byl jsem v zamestnani i na uradu prace.Nevim jestli to za me zamestnavatel odvadel radne, nebo i kdyz sem byl na up tak sem taky nic nepodaval na FU.Jaka je povinnost fyzicke osoby jako zamestnance vuci FU, popr kdyz bych byl na uradu prace.Z FU mi psali ze to dohledat nejde,

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vůbec Vás nemusí zajímat, jestli za Vás zaměstnavatel odváděl daně - je to JEHO povinnost, Vás se to netýká a z finančního úřadu by neurgovali Vás, ale zaměstnavatele.Při registraci na FÚ nemáte z čeho daň odvádět, sociální dávky nejsou zdanitelným příkmem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]