Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Allegria - firma na zážitky - tandem seskok

Od: millu odpovědí: 4 změna:

Zdravím, ráda bych příteli darovala tandemový seskok, chtěla jsem objednat u Allegrie. Vzhledem k tomu, že to není úplně nejlevnější mě zajímá, zda máte zkušenosti s touto agenturou? Zda jsou to profíci? Příp. stojí tandemový seskok skutečně za to? Přítel rád adrenalin, mluvil o simulátoru volného pádu, mně se toto zdá lepší, ale nerozumím tomu, já bych to sama nikdy nepodstoupila :) Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Proč to objednáváš přes nějakou firmu, která si to nechá dobře zaplatit a o to to je dražší?
Proč si to nekoupíš přímo na letišti? Já to kupoval přímo v Kolíně.
millu
hodnocení

S dnešní slevou u Allegrie mě vyjde seskok na 2800,- s výběrem letiště dle naší potřeby, což je cena myslím velmi slušná - všude se seskoky pohybují 3300,- a výš

hodnocení

0x

Osobně si tedy myslím že ten simulátor je mnohem lepší. člověk si tam může zadovádět sám. U tandemu "jen" visíte někomu na břiše.

A znám holku která během přistání u tandemu skončila pod instruktorem a ten jí dolámal obě nohy.

xy

a proto je lepší skočit si sám :)

ale znám holku, co jí tvrdé přistání pěkně dorasilo záda ( za časů kulatých padáků " hříbků " )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]