Nejste přihlášen/a.
zdravím, s přítelem spíme už rok a po každém sexu cítím pálení...doktor mi předepsal rosalgin..máme někdo taky tento problém nebo zkušenosti s výrobkem rosalgin? děkuju moc za rady
Ahojky tento problém mně trápí již 2 roky.Vyzkoušelo se vše možné od Tamtum Rosy až po mastě různé,výměna prádla za čistou bavlnu atd.Ale nakonec jsme usoudili že jsem alergická na sperma přítele dost šok 5 let nebyl problém.Asi budete muset na různá vyšetření pokud krém nezabere či co to máteale nebojte snad se to spraví,já trpím tiše dál
...
Dobrý den. Příčin může být opravdu mnoho. Používáte při styku lubrikant? Pokud ne, může jeho používání pálení odstranit. Pokud ano, může vás dráždit a bylo by dobré zkusit jiný, silikonový nebo vazelínu.
Výplachy přípravkem Rosalgin nic neřeší, navíc opakované výplachy vám mohou ještě víc uškodit. Snadno si porušíte přirozené pH v pochvě a to vede k dalšímu dráždění a vysušování. Zkuste použít tobolky nebo krém Canesten. V návodu se můžete dočíst že je vhodný u trvalého pálení pochvy. Výborné jsou také tobolky Gynopevaryl. Oba přípravky odstraňují pálení a svědění. Přípravky zakoupíte v lékárně bez lékařského předpisu.
Můžete být také alergická na kondom či na partnerovo sperma, vy nebo váš partner můžete mít vleklý zánět. Nejlépe když oba navštívíte lékaře a necháte se vyšetřit.
také jsem tohle měla a dost často,a po pár dnech se u mě objevil výtok,nebyla to vina z mé strany,ale partnera.Partner na mě přenesl nějaký zánět.Zajděte si ke gynekologovi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.