Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po každém sexu cítím pálení

Od: milkanaps odpovědí: 4 změna:

zdravím, s přítelem spíme už rok a po každém sexu cítím pálení...doktor mi předepsal rosalgin..máme někdo taky tento problém nebo zkušenosti s výrobkem rosalgin? děkuju moc za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bodi*
hodnocení

0x

Ahojky tento problém mně trápí již 2 roky.Vyzkoušelo se vše možné od Tamtum Rosy až po mastě různé,výměna prádla za čistou bavlnu atd.Ale nakonec jsme usoudili že jsem alergická na sperma přítele dost šok 5 let nebyl problém.Asi budete muset na různá vyšetření pokud krém nezabere či co to máte:)ale nebojte snad se to spraví,já trpím tiše dál;)...

lelinka
hodnocení

0x

Dobrý den. Příčin může být opravdu mnoho. Používáte při styku lubrikant? Pokud ne, může jeho používání pálení odstranit. Pokud ano, může vás dráždit a bylo by dobré zkusit jiný, silikonový nebo vazelínu.

Výplachy přípravkem Rosalgin nic neřeší, navíc opakované výplachy vám mohou ještě víc uškodit. Snadno si porušíte přirozené pH v pochvě a to vede k dalšímu dráždění a vysušování. Zkuste použít tobolky nebo krém Canesten. V návodu se můžete dočíst že je vhodný u trvalého pálení pochvy. Výborné jsou také tobolky Gynopevaryl. Oba přípravky odstraňují pálení a svědění. Přípravky zakoupíte v lékárně bez lékařského předpisu.

Můžete být také alergická na kondom či na partnerovo sperma, vy nebo váš partner můžete mít vleklý zánět. Nejlépe když oba navštívíte lékaře a necháte se vyšetřit.

charlie1366*
hodnocení

0x

také jsem tohle měla a dost často,a po pár dnech se u mě objevil výtok,nebyla to vina z mé strany,ale partnera.Partner na mě přenesl nějaký zánět.Zajděte si ke gynekologovi:)

lelinka

Samozřejmě léčit se musí oba partneři jinak to nemá význam. Ženy většinou užívají tobolky+mast a partner mast nebo krém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]