Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poslední dobou se hodně dívám kolem sebe. Už je to 4 roky, co mě opustila moje první velká láska a od té doby je to šílené. Prohlížím si všechny ty krásné chlapy, kteří okolo mě chodí a říkám si "proč?" Proč se zamilováváme do lidí, kteří pro nás nejsou. A proč pak zabíjíme lásku, i ke všemu ostatnímu.. Ta představa, že půjdu na rande a posadím se naproti klukovi, v kterém budu každou vteřinou hledat toho, kterého miluji - je nesnesitelná.
A to je ten můj problém.. Našla jsem někoho, pro koho bych obětovala cokoliv, čekala bych na něj věčně.. Dala bych cokoliv, za jeho doteky.. za jeho lásku. Miluji ho. Vím, že to není to co jsem cítila kdysi, ale vím, že je to to nejsilnější a nejkomplikovanější, co jsem zatím, od té doby cítila. Ale víte, konečně se cítím živá.. konečně zase něco cítím.. sice bolest, ale plnou lásky!
Je celý dny vedle mě, takže nejde v žádném případě, to utlumit.. A to mi dělá ty největší starosti. Ale jsem už taková, i když vím, že spolu nikdy nebudeme, tak se nedokážu scházet s nikým jiným, nedokážu ani randit, ani se pokoušet. Jsem úplně zaseklá. Okolí by tvrdilo, že jsme spolu. Podívali by jste se na nás a řekli: "To není možné, že spolu nic nemají!"
Je zadaný. Má svoji dívku... sedím tam a nic neříkám. Srdce mi puká a vím, že všechno ztrácím..
A tak si říkám: Co by jste dělali? Řekli by jste něco, nebo by jste to nechali být? A jak se vzpamatovat a přesvědčit se, že mě třeba čeká něco lepšího..
Jestli víte, že ho nikdy nebudete mít, pak jak sama píšete a vítě jedině "substituenta" a věřte, lidé jsou si velmi velmi podobní a to nejen vzhledem ale i hlasem projevem způsobem myšlení, kupodivu?, ale ano, je to tak, prakticky ověřeno, zbývá jen jediné dívat se kolem sebe dívat se dívat se dívat se dívat se...A kdo ví zda-li ten druhý nebo třetí není ten "osudový první" právě proto že to tehdy kdysi kdesi s kýmsi právě že "nemělo vyjít" "osudově nemělo vyjít" ale to vy nevíte, ani já to nevím to neví nikdo...,nakonec ale zjistíte jak to asi "mělo být"
Jste zbytečně hysterická a přehnaně romantická. A toto spojení nemají muži rádi.
Před 4 lety Vás opustil partner. A co jste Vy udělala za ty 4 roky pro sebe? Našla jste si náhradu, aby rozchod přebolel? Ne, zbytečně jste promarnila kus mladého života a jen si srdceryvně šeptáte, jak je to šílené...Vidíte kolem sebe krásné chlapy a jediné, co z Vás vypadne je "Proč?". Určitě máte v práci, v bydlišti i jinde okolo sebe pěkné chlapy, kteří nemají partnerku. Tak proč se o nic nepokusíte? Nemyslím se vtírat, ale častěji pohovořit, zajít na kávu...prostě pomoci tomu sama.Vzdychání a sebelitování není k ničemu.
A sama už dobře víte, jak rozchod bolí. Proč jste se tedy zaměřila na muže, který má svou dívku? Být tou slečnoiu, prohnala bych Vás jetelem. Ona si pána našla dřív než Vy, jsou spolu zřejmě spokojeni, tak proč po něm šilháte Vy? Pokud jste svobodná a bez závazků, máte možnost volby. Ale nesnažte se postavit své štěstí na bolesti druhého.
Myslím si, že každá žena, která chce, se seznámí. Jen se kapku předělejte. Nechovejte se jako naivní hrdinka z červené knihovny, buďte trochu přirozenější a řekla bych i modernější. Unavená a upištěná poupátka hledali kavalíři někdy v předminulém století, aby jim poskytli pocit bezpečí na své mužné hrudi. Ano, takhle se to tehdy psalo. Ale dneska už se to nenosí.
Buďte veselá, sportovní, rozumná, slušná, berte prostě život tak, jak přichází. A uvidíte, že se seznámíte. Co taneční zábavy /nemyslím teď disko/, nebo třeba nějaká dovolená pro nezadané? Kdo chce, najde. Ale nesmí se litovat a musí tomu setkání sám vyrazit naproti. Jaga.
Já si myslím, že byste v první řadě měla změnit, vylepšit sebe. Měla byste být tak dobrá, že se na vás každý muž podívá s obdivem a úctou. A ne sedět, loudilka, pochtívačka, čučet závistivě na chlapa, zamilovaného do jiné ženy. Naučte se žít sama se sebou, zdokonalovat se tak, abyste si vážila sama sebe. Když si nevážíte, nemáte ráda samu sebe, proč by si měli vás vážit jiní?! Proč by se měli chlapi otáčet za chudinkou, která nemá co nabídnout. Jen psí oči?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.