Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit. Chtěl bych oslovit jednu slečnu přes FB, protože se mi moc líb ale nevím co ji přesně napsat, aby ji to neodradilo. Ono přece jenom to má pro a proti. Sice se jednou za čas potkáme, ale je to opravdu výjimečně a rád bych ji někam pozval a hlavně ji poznal blíže. Poradíte mi, jak na to?
Dobrý den, bylo by dobré napsat to tak, aby pochopila, že o ní máte zájem. Napište jí třeba, že Vás zaujala svou inteligencí, vzhledem a názory. Že musí být jistě zajímavá a máte zájem ji poznat blíže a pohovořit si osobně, neb společných témat máte dost a dalo by se to probrat v nějakém hezkém prostředí. Možná to bude mít kladnou odezvu. Zdravím!
doplněno 07.04.15 10:42:V tom Vám neporadím, protože FCB nemám. Já si přátelství představuji jinak, než to na FCB.
Zdravím. Pokud k seznamování chcete použít FB, je to Vaše volba. Co třeba něco v tomto smyslu? - Ahoj. Jmenuji se tak a tak. Občas Tě potkávám a protože se mi líbíš, dodal jsem si odvahu a zkouším s Tebou navázat kontakt touto cestou. Nechci Tě rozhodně nijak obtěžovat, ale kdybys měla chuť se třeba sejít a někam společně zajít, byl bych rád. Chtěl bych se s Tebou blíže seznámit. Co Ty na to, dáš mi košem?
Rozhodně bych to nedělal přez FB - to je moc anonymmí a neadresné . Zkusil bych si sehnat její mail, a tam bych jí napsal. Znám dobrou fintu - napište, že jí asi odněkuď znáte - třeba ze školy. To může napoprvé zabrat, pak záleží jen na Vás. Stejně ta chemie jde mimo nás, ale chce to zkoušet, zkoušet a zkoušet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.