Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ječné zrno - jak se ho zbavit?

Od: matesss* odpovědí: 7 změna:

Mám ječné zrno a chci se ho co nejdříve zbavit ... už ho mám asi 5.den a dávám si heřmánkové teplé obklady a ty nepomáhají tak prosim poradte neco co pomůže.Předem diky všem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dagmarsnoblova
hodnocení

0x

Podle starých receptů našich babiček se musíte vylekat.Dělá se to tak,že se na oko chcete podívat a rychle na oko fouknete aby se dotyčný lekl.Vyzkoušené to nemám.

jabraka*
hodnocení

0x

Je to dost nebezpečná infekce.Podobně jako opar.Nejlépe k očnímu lékaři a odborně léčit.Je na to Ophtalmoframycoin mast.

JABRAKA

silent
hodnocení

0x

Ahoj, já to vyléčil Sanorinem-Analerginem, kapičky do nosu a očí. Za 3 dny bylo ječné zrno a svědění pryč. Ale co pomohlo mě, tobě nemusí...Pokud se test nezdaří upalujte k lékaři :)

toni*
hodnocení

0x

Prosím vás neposlouchejte žádné " babské rady " typu psí sádlo na prsa. Jde o oko a to není legrace, už před 4 dny jste měl být u lékaře. Nebo snad nemáte 30.- Kč?

amlim*
hodnocení

0x

Možná taky babská rada,ale trpěla jsem na to v období dospívání. Prý nedostatek vit. B. Lékař mi tehdy doporučil čestvé kvasnice.Denně malý kousek.Pomohlo to.:)

jabraka*

Čerstvé,amlim,mohou vyvolat alergii.Nejlepší je drožďák s vajíčkem.Osmažit,až se oddělí sádlo a pak dvě vejce na pánev.

JABRAKA

amlim*

Díky za radu,zkusím,je fakt ,že já nesem alergik,tak tu zkušenost nemám, dříve také bylo méně alergií.Hezký den!*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]