Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěra přes mrtvoly

Od: dora* odpovědí: 3 změna:

Co mám dělat lidi? Čekali jsme s mamželem roky na dítě, nepovedlo se, potom jsme si zažádali o adopci, minulý týden jsem se dozvěděla, že na nás čeká tříměsíční miminko.

Měla jsem ohromnou radost, když jsem to zavolala manželovi do práce, tak mi řekl, že to proberem až doma, bylo mi to divné, že tak nejásá, ale myslela jsem si, že je trochu v šoku. V den, kdy jsme měli jet do kojeneckého ústavu, tak mi řekl, že je zamilovaný do jiné ženy. Toto nepřeji ani největšímu nepříteli. Řekla jsem mu ať odejde. Nyní jsem sama a nevím co mám dělat, počkat až ho to přejde nebo co. Rozvádět se nechce. Připravil mě o to aspoň jednou v životě být matkou. Je mi smutno. Dora

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
dora-Tak tady mužu poradit já.To samé potkalo i mě ale jen stím rodilem že nás joho rodiče rozvedli musela jsem odejit s manželstvý jeho maminka mu poradila aby si našel jinou ženu když já nemužu mít děti,Podle mě já bych odešla od tvého muže co k němu ted mužeš citit když už tě podrazil.Jakou duvěru ted v něm máš dobře věděl že tolik trpíš.Když dokazal si najit ted jinou co ti udělá po druhé, tady už se to zlomilo vím je to hodně bolestive ale odejdi musíš si dát odvahu a odejit to co ti ted udělal to je dosti velký podraz.Musíš začít znova jinak by jsi měla peklo dobře si to rozmysli jesli zustaneš s mužem.Já jsem taky prošla peklem ale po 15 letém lečeni jsem konečně měla syna,tolik bolesti bylo, ale musíš se postvit a jit dál svoji cestou nejdeš ještě ale but velice opatrna tolik ti to přeji ze srdce budešli chtít pomoci tak ráda ti pomužu poradit vím čím ted prochazíš drž se tolik ti přeji štěstí. SO.
dora*
hodnocení

Ahoj Nensy!

Děkuji Ti za odpověď. Nyní vyklízím všechnu dětskou výbavičku, kterou jsem doma měla, dávám ji do pytlů a nevím co s ní, dokonce jsem utratila spoustu peněz za nové věci.

Chtěla jsem v zoufalství je odnést k popelnici, ale potom jsem si vzpoměla,na jednu mojí dobrou přítelkyni, která se bude vdávat a touží po dítěti, tak jí je dám.Už jsem se v této rubrice jednou rozepisovala o tchýni. Je mi jasné,že má v tom také prsty a že manželovi kryla záda.Strašně jsem si přála srovnat život a to dítě byla poslední moje touha, která by mě změnila od základu. Nyní odjíždim na čerstvý vzduch,mám v bytě třicet stupňů. Přeji hezký víkend Dora

nensy*
dora-Hezký den přeji i já, ano děláš velice dobře... tolik stěší ti ze srdce přeji postav se a jdi.Čtu bolest ve slovech vím jakou bolestí procházíš,ale život jde dál najdeš zase to štěstí a budeš spokojena jako já ted.SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]