Nejste přihlášen/a.
Co mám dělat lidi? Čekali jsme s mamželem roky na dítě, nepovedlo se, potom jsme si zažádali o adopci, minulý týden jsem se dozvěděla, že na nás čeká tříměsíční miminko.
Měla jsem ohromnou radost, když jsem to zavolala manželovi do práce, tak mi řekl, že to proberem až doma, bylo mi to divné, že tak nejásá, ale myslela jsem si, že je trochu v šoku. V den, kdy jsme měli jet do kojeneckého ústavu, tak mi řekl, že je zamilovaný do jiné ženy. Toto nepřeji ani největšímu nepříteli. Řekla jsem mu ať odejde. Nyní jsem sama a nevím co mám dělat, počkat až ho to přejde nebo co. Rozvádět se nechce. Připravil mě o to aspoň jednou v životě být matkou. Je mi smutno. Dora
Ahoj Nensy!
Děkuji Ti za odpověď. Nyní vyklízím všechnu dětskou výbavičku, kterou jsem doma měla, dávám ji do pytlů a nevím co s ní, dokonce jsem utratila spoustu peněz za nové věci.
Chtěla jsem v zoufalství je odnést k popelnici, ale potom jsem si vzpoměla,na jednu mojí dobrou přítelkyni, která se bude vdávat a touží po dítěti, tak jí je dám.Už jsem se v této rubrice jednou rozepisovala o tchýni. Je mi jasné,že má v tom také prsty a že manželovi kryla záda.Strašně jsem si přála srovnat život a to dítě byla poslední moje touha, která by mě změnila od základu. Nyní odjíždim na čerstvý vzduch,mám v bytě třicet stupňů. Přeji hezký víkend Dora
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.