Nejste přihlášen/a.
... a ty jednoduše žárlíš, že si udělal čas taky na někoho jinýho, než na tebe, a nemáš s kým vyvádět , nemám pravdu?
No, pravda je, že mohl dát vědět a nemusel z tebe dělat vola, ale pokud má novou ženskou, tak rozuměj, i kdyby stál mezi dveřma nachystanej k odchodu, tak slečna si v průsvitném prádelku stoupne před něj a je vymalováno, nejde se nikam. Já bych to otočila spíš ve srandu, jako "hele, vím, že máš krásnou babu, ale nemusíš mi kvůli tomu kecat", nebo "je super, že seš spokojenej, ale příště dej vědět předem, abych nebyl za vola".
Bavíme se ovšem o verzi, kdy to chtěl zrušit on sám. Pokud to bylo z nařízení slečny, tak se to za a) nedozvíme, a za b) s tím bohužel nic neuděláš. Leda příště nic nedomlouvat, ať tahá za nos někoho jinýho.
On na tebe ne*ere, ale holt když si chlap najde ženskou, změní se mu chtě nechtě priority. Teda pokud to s ní myslí vážně. To se pak život táhne jiným směrem než vylomeniny s kámošem apod. A když je chlap podpantoflák, tak kor se změní a bude poslouchat jen tu svou
Jeho samotného to zřejmě mrzí, že už s tebou nemůže víc být a dělat koniny, ale takhle to většinou bývá. Je to jakýsi vývoj někam dál.
Ono to u ženských není jinak Jasně, když je to z donucení, tak je někde něco špatně - ale je to jeho život, to on dovolí někomu, aby řídil jeho život. (Ale možná je všechno jinak...)
Ale pokud jde jen o jeden víkend, tak z toho nedělejte drama. Ale jinak si myslím to, co klaban - priority jinde, jiný životní styl, zklidnění se... to holt někdy přijít musí a mnohdy je to dobře. (Být pro každou špatnost jde jen do určitého věku/životního stádia...)
doplněno 19.03.15 14:33:Líbí se mi odpověď Martiny - co říct kamarádovi. S nadhledem, bez nějakých výčitek či ublíženosti
Já mam kamaráda, kterému je třicet, jako mě a teprve nedávno si našel svoji úplně první holku. Do té doby jsme si chodili sednout v Pátek na pivo do hospůdky a domlouvali se mezi sebou na různé akce, kamarád chodil pomalu každý víkend vymetat diskotéky no a teď co je zadaný, tak žádné diskotéky, žádná hospoda a všude s přítelkyní. Stal se z něho podpantoflák, ale nic mu nevyčítám, jen mi to přijde srandovní,a le takhle to taky chodí
Ale jo, že přestal vymetat bary a diskotéky je v pořádku, ale on i když chce přijít k nám na návštěvu, tak nejprve se musí zeptat přítelkyně, jestli mu udělí souhlas. Tak proto jsem to dal ke srovnání s loucakovým příběhem. A to po hospodách jsem nemyslel, že bysme se někde opíjeli každý den po práci Třeba v Pátek jednou za měsíc jsme se domlouvali, že si posedíme apod. To teď bohužel padlo. A nevím, proč by jako člověk ve 30 nemohl do hospody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.