Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stará učebnice autoškoly

Od: kd odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli si myslíte že je možné se učit podle učebnice autoškoly rok 2006.Začala jsem autoškolu,a dostali jsme k učení CD,ale mě se to podle toho moc dobře neučí.Máme doma ale učebnici z roku 2006,tak jsem si myslela zda by to šlo podle ní,nebo jestli mám koupit novou.Problem koupit novou není,ale když už doma jedna je?Co myslíte je tam hodně změn?Děkuji za názory

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mrkněte se kdekoliv na bazar, bazoš,...

bazos.cz/...

Těch změn v provozu moc není, ale v testech jich bude dost.

audinos*
hodnocení

0x
Každý rok neco málo změní a pokaždé vyjde další učebnice.

asd1
hodnocení

0x

V podstatě ano, + k tomu nastudovat změny podle aktuálního silničního zákona. Ale je to spíš pro ty chytřejší kteří se to dovedou naučit opravdu dobře. Změny, jiné testové otázky atd. Zase pokud to zvládnete tak se naučíte líp a na delší dobu než našprtat na zkoušku a za měsíc nic nevědět...

Aktuální učebnice jde z druhé ruky koupit a pak zase prodat, jen to chvíli brzdí peníze...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]