Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hudební styl této písničky? Hledám podobné

Od: elliv odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím vás co je toto za styl hudby?

Hledám podobné písně na cesty. Kde je jenom muzika, beze slov...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Poradim "CAFE DEL MAR"alebo este by sa mohol pacit "SCHILLER".Osobne som do isteho casu mohol aj "CHICANE".Snad najlepsi zo vsetkych je Andre Tannenberger alias "ATB".Potom mam doma skvely vyber od "BLANK AND JONES-RELAX EDITION 1-4".Svojho casu sa mi pacil aj gitarovy mag "MIKE OLDFIELD" Ale jeho tvorba az od casu okolo roku 1994 ked vydal "SONG OF DISTANT EARTH-velmi vydareny album.Napada ma este "ULRICH SCHNAUSS"-este on ma podobnu tvorbu tej ukazke.Uz skor relaxacna hudba je "ALVEOL".Co sa tyka hudobneho stylu treba si zadat do google "downtempo" alebo "lounge" alebo snad este "chillout".Ak je zaujem mozem do dalsieho prispevku nieco konkretnejsie.Paradoxom je ze vsetko je elektronika a vynimocne je to hrane nastrojmi a aj silny zastancovia gitar a zivych nastrojov su odrazu v pohode a zaujimaju sa o to.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Mě se dost líbyly skladby hrané muzikantem Alešem Sigmundem. Třeba Kytarové vzpomínky. Guitars memories.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já tomu říkám relaxační hudba, ale možná to není přesné - taková příjemná (pro někoho asi nudná) muzika. Pokud neznáte, tak si poslechněte cokoliv od muzikanta Kitaro. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]