Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám šanci?

Od: ssssepotam* odpovědí: 6 změna:

Mno, jak bych začala. Úvodem asi toliko, kluk, který se mi líbí, je zároveň idolem mé nejlepší kamarádky.

Poznala jsem ho vlastně díky NÍ. Ona ho zná už dlouho, a on jí též...já bydlím jinde a dříve spíš ona jezdila ke mně než já k ní a tak...když jsem po dvou letech navštívila na delší dobu její...bydliště, byla jsem nemile překvapena. Kluk o kterém básnila, totiž byl celkem hezký.

A tak jsem o NĚM slyšela. Dlouho, pořád. Rady...ty byli tím co chtěla.

A já ho ráda neměla...

Jenže, když o někom stále slyšíte jak je dokonalý, krásný, atd...něco ve vás vzbudí touhu to poznat...ne?...není to zlé...ale...není to ani správné, a já to vím...a přesto sedím zde, před počítačem a netrpělivě buším do klávesy, abych napsala co mě tíží...co mi drtí a rozbíjí srdce na kusy, abych požádala o RADU. Radu, která...mě možná zachrání a možná...ne.

Jeden víkend...nic neznamenal.Ba naopak, tehdá měl holku a kamarádka...ještě nebyla...plně zaláskována.

Jenže ta holka, kterou měl rád byla mrcha, měla ho...protože ho chtěla, ale když ho dostala...už chtíč přešel.

Dala mu za pár dní kopny.

Mno a tehdá se to rozjelo...kamarádka se zamilovávala...a já poslouchala ódy.

A teď, je to týden co jsem přijela...nejsem si přesně jistá co vzbudilo mou touhu...ale prostě jsem se do toho, zdaleka ne dokonalého kluka, zamilovala...

Jenže...nevim...co dál...někdy, když jsem s nimi mi přijde že má rad JI...jenže někdy...to vypadá, že...že mě BALÍ...jí provokuje...ale když má špatnou náladu, tak jí i nadavá(mezi puberťáky běžné) ale...mě ne, a když už...tak jen s úsměvem...jakoby legračně, přitom...já mu klidně něco řeknu...ona si to nechá líbit.

Ovšem, bojí se dotyků, prý pusobím výhružně...jo, jsem vysoká...a asi když si myslím, že z legrace...dělám naštvanou...fakt tak vypadám...

Mno...a také...prostě a jednoduše, jak...by jste mi poradily...abych ho získala?

Nejsem si jistá...jestli do toho půjdu...ale přeci jen...objektivní a nezaujatý pohled mi pomůže.

Děkuji předem

Mám šanci?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

*stop*Nevím jak si stará,mohla by jsi psát nějaké romány.;)To než někdo přečte tak už zapomene co jsi psala.

Chceš ho tak jdi do toho.Jinak se na to vyprdni a najdi si někoho slušného kdo tě nebude tak trápit nebo ležet v žalůdku*cert*

Šanci třeba můžeš mít,ale stojí ti to ON doopravdy za to?*afro*

To si stejně musíš rozhodnout sama,ale nějaká rada ti třeba pomůže.

Držím palce*modla*

Dej vědět*palec*

lenatka*
hodnocení

0x

taky než jsem to celé dočetla tak jsem aspoň polovinu zapoměla *smich* ale jako jediná rada kterou ti můžu dát je aby sis uvědomila jestli ten kluk za to stojí nebo ne...a jestli je kamarádka do něj zamilovaná tak je tu taky možnost že kdyby si s tím klukem něco měla tak můžeš navždycky ztratit dobrou kámošku a třeba ten kluk za to ani nestojí a to ti ani trochu nevadí že tý kámošce nadává? *cert* no nwm no ale buď do toho di ale nebo od toho dej ruce pryč mohla by si taky ublížit kámošce... taky držím palce *modla*

hodnocení

0x

Odpovím ti na motto, šanci určitě máš, protože ji cítíš a tam někde ti to říká, že by to mohlo vyjít. Je to klasická etuda z psychologie a je přímo vzorová. Předtav si, že v životě budeš mít spoustu přátel a každý bude mít svůj protějšek a ty šance budou vždy vysoké, protože se budete vzájemně znát. Představ si, že se budeš pokoušet o protějšky tvých přítelkyň. Chlapa utáhneš na cokoliv, navíc jestli jsi pohledná, ale je tu to ale. Chlapa získáš a ztratíš kamarádku, za čas ztratíš i chlapa protože se rozejdete. Je to řetězec který nikdy neposkládáš zpátky. Jednodušeji řečeno, klofnout kamarádce(která ti věří) chlapa v době kdy jejich vztah asi začíná je nemorální, ale chápu že lákavé. V životě zažiješ spoustu lákadel, kterým budeš muset odolávat. Pokus se zamyslet, jak by ses tvářila, kdyby to někdo udělal tobě. Jinak šanci máš. Napiš klidně (nemusíš tak obsáhle) o co ti dodpravdy jde...flirt, vztah...

ssssepotam*

Jde mi o vztah.

Šanci ale dle mého názoru nemám...nedovedu ,,utáhnout" muže na cokoliv...neumím to, v tom asi tkví porblém.

Jsem si vědoma, že...tím stratím mnohé...ale také jsem si vědoma toho, že...když bychom se měli rádi...těžko by nějak zabránila tomu, že bychom spolu chodili...

Lásce se přeci bránit nemůže...byl by to podvod...ale taky...může mi to někdo vyčítat? Může mi za to někdo nadávat?

Za to,že jsem...se prostě zamilovala? Bože, kde to jsme...to nejde...život už takový je, je o zradách...ztrátech a nálezech...

nilanerda*

Podle toho co jsi napsala jsi ještě mladá. A takových podobných situací ještě bude. Ten kluk se rozešel s holkou potvorou může hledat pomstu a vycítil tebe s kamardákou, že jste snadnou obětí. Záleží na tom jestli to myslí vážně nebo to jenom hraje. S kamarádkou se znáš jistě dlouho stojí ti za to ten kluk, abys ztratila nejlepší kamarádku se kterou si prožila jistě mnoho dobrého a zlého, máš se komu svěřit, důvěřovat. Mysli na to jaký by to bylo potkávat svou nej bývalou kámošku a dívat se jí do očí po takové zradě. Takový románek ti za to určitě nestojí přijdou jiní kluci lepší a hezčí. Pro vaše přátelství by bylo nejlepší kdyby jste obě nechaly toho kluka.

guess*
hodnocení

0x

Nejsi zamilovaná, jsi poblbaná. Jsi na tom stejně, jako ta kočka, která ho odkopla. Věř tomu. Takových holek je. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]