Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
tak máme opět březen a oblíbenou činnost vyplńování daň. přiznání.
Jako zaměstnanec to za mě dělala firma, no loni kvůli solidární dani (v jednom měsíci roční prémie a bylo to) jsem si tím už prošel sám.
Letos se mi situace zkomplikovala tím, že jsem poslední 2 celé měsíce roku byl na pracáku (s přiznanou podporou). Normálně bych to už dal "levou zadní", ale takhle si nejsem jistý. Ví někdo, v čem je tato kombinace (zaměstnání na TPP + pracák) při vyplňování jiná? Potřebuji od ÚP nějaký dokolad?
Předem díky za Vaše rady.
Potřebuješ pouze potvrzení o zdanitelných příjmech ze závislé činnosti / to je to zaměstnání/ od všech zaměstnavatelů, u kterých si letos pracoval. Daňové přiznání jde vypsat na portálu EPO, příjem z úřadu práce se do daní vůbec nezapočítává.Pokud si neměl jiné příjmy než ze změstnnání, myslím pronájem nebo samostatnou výdělečnou činnost, vypíšeš pouze po 2. oddíl a pak pokud budeš mít přeplatek na dani tak žádost o jeho vrácení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.