Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení přeplatku DigiTV

Od: michellin* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

30.11.2014 mi skončila smlouva na poskytování služeb od DigiTv. Bohužel jsem v internetovém bankovnictví špatně zrušila trvalý příkaz a společnosti odešly ještě dvě splátky - za prosinec a leden, celkem tedy 520 Kč. Ihned jsem začátkem ledna posílala doporučený dopis s žádostí o vrácení částky. Peníze však nepřichází. Pokud urguji na infolince, operátorka stále mele to stejné, že přeplatek čeká na schválení vedení společnosti. Jak jsem se dočetla po internetu, opakují to takhle každému a to tak dlouho, dokud to zřejmě nevzdá a přeplatek neoželí. Také mi na lince poradili, že prý mám opět doporučeně zaurgovat. To jsem tedy neudělala, protože si myslím, že by to mělo stejný význam jako urgence na telefonní lince, akorát by mě to stálo dalších 40 Kč za doporučený dopis.

Nějaká rada?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Digi tv-a už máte vráce no a v ruce máte potvrzení,že jste vrátila veškeré jejich zařízení do posledního šroubku? Ne?, tak to čekejte vymahačský dopis a ne že vám něco vrátí. Po smrti tchána jsem vše vyřizovala, hrozila soudy no nakonec se podařlo ale až tak snadné to s touto společností nebylo.

michellin*
hodnocení

Zařízení jsme vrátili technikovi, máme formulář o převzetí.

doplněno 19.03.15 12:26:

Takže doplnění po pár dnech.

Kontaktovala jsem ČOI s dotazem, jak postupovat. ČOI by mi bohužel nemohla nijak pomoci, ale doporučila mi obrátit se na Český telekomunikační úřad v Brně. Ještě než jsem odpověď z ČOI obdržela, opět jsem po xté napsala upomínací email do digi s tím, že jestli nebudou peníze do 31.3. na účtě, obracím se na ČOI. Druhý den jsem obdržela email, že peníze mi vrací na účet a včera byly peníze na účtu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]