Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silná touha

Od: vanesa* odpovědí: 4 změna:

Jak v sobě překonat tu neskutečnou touhu po někom? Já to nikdy necítila. Nikdy jsem tolik po nikom netoužila, ne jen citově, ale hlavně fyzicky. Je to úplně nezvladatelný. Je to můj spolužák, jsme si dost blízcí, ale má přítelkyni, to samozřejmě respektuji, ale ta přitažlivost je šílená...

Nevím, jak se s tim vyrovnat. Nikdo mě tolik nepřitahuje, vlastně ani nikoho jinýho nechci. Je to tak zvláštní. Je nám 20, aby jste si nemysleli, že píše nějaká zblázněná 15ka.. :)

Jen bych ho tolik chtěla...

Můžu si jen nechat zdát... :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

2x

To je jenom láska, a láska je jak večernice plující černou oblohou, a mrtví milovat nemohou.

Srdce otevíráš, nebe nad náma, vltavíny plují z nebe.

doplněno 15.03.15 03:32:

na světě je prostě krásně

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, rozumím tomu tak, že tu touhu potřebujete v sobě utlouci. Na to je taková drsnější metoda - musíte si na svém idolu nalézt alespoň jeden nedostatek, na ten se zaměřit a on po čase přestane být bezchybným idolem. Touha se zmírní a později pomine.

Prostě to v sobě umlátíte (a zdůvodníte si to rozumem). Zdravím!

magdalen*
hodnocení

0x

15 a 20 není zas tak velký rozdíl a člověk může zblbnout i v 60ti. Od přírody člověk usiluje o to, co jakoby nemůže mít. A když to získá, objeví se něco dalšího. Dejte tomu volný průběh a časem třeba prohléhnete.

people*
hodnocení

0x

Jestli to cítíte oba jděte do toho... Třeba, už nikdy takovou touhu nezažijete, probuďte v sobě sobce. Život je potřeba si užívat a vy byste chtěla být přítelkyní někoho, kdo touží po někom jiném?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]