Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastavení zvracení u žaludečních chřipek

Od: mnora odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, existují léky, které zamezí zvracení a nadrapování při virových nebo bakteriálních, žaludečních infekcích, kterým se tak daří právě v březnu/dubnu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hemishek*
hodnocení

0x

Dobrý den..=) Mě pomáhal vlažný mátový nebo černý čaj bez cukru po lžičkách a nebo coca cola po lžičkách..=)

hodnocení

0x
Ano,existuje.Jmenuje se Motilium.Je volně prodejný.
doplněno 14.03.15 10:31:

Ještě jsem chtěla napsat Endiaron,ten mně vždy pomohl.Jinak máte zde další na výběr : lekarna.cz/...

joudic*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

joudic*

nevim proc mi nekdo skryl mou odpoved, kdyz je to velka pravda, a dle zakona se marihuana prodava v lekarnach, snazite se byt papezstejsi nez papez, je to legalni a neni to jen droga...

isteron
hodnocení

0x

Proti hnačke je veľmi účinný Hylak forte. Bez receptu.

hodnocení

0x

Kromě léků na zvracení je dobře po lžičkách studenou kokakolu. A pak, až je člověk z nejhoršího blinkání venku, pak banány. Ty jsou pohlazením pro žaludek a zpomalují peristaltiku střev.

chlamak*
hodnocení

0x

Theadryl nebo Torecan .. zda-li je ale prodaji v lekarne? Tezko rict.

magdalen*
hodnocení

0x

Toraken, nevím, zda je volně prodejný, či na předpis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]