Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barevné kontaktní čočky

Od: banan* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

koupila jsem si barevné kontaktní čočky, odstín hazel (takže by měly být hnědé že jo *nevi*).

Mám modrozelené oči a ten odstín Hazel vůbec nezměnil mou barvu očí na hnědo, jenom jim dal takovej ten hnědej kruh kolem duhovky. Jsem naštvaná jak *cert*.

Tak mi řekněte, když tedy na stránkách píšou, cituji : Umožňují úplnou, fascinující změnu barvy očí – zároveň světlých, jak i tmavých duhovek. Tak si ze mě dělají srandu?

Nosíte někdo také barevné čočky? Můžete mi sdělit Vaše zkušenosti a jak to tedy je? Může čočka změnit barvu očí úplně - z modré na hnědou? nebo jen tónují?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

irisek991
hodnocení

0x

Podle mě to nezmnění úplně. Taky nosím čočky sice bezbarvé ale o těch barevných už jsem lecos slyšel. A jestli máte modrozelené tak to bude asi tmavá barva na světlou což by mělo prinést lepší výsledky. Ale i tak podle mě to nezmění úplně. :)

milato
hodnocení

0x

dobrý den

já mám oči světle modré a pořídila jsem si zelené. A oči byly úžasně smaragdové..

asi záleží na značce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]