Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Ráno jsem se probudil a motala se mi hlava už když jsem ležel. Zkusil jsem kafe, ale nepomohlo. Tento stav jsem měl už 2 týdny zpět a tehdy mi doktorka dala jen cosi na žaludek a řekla že jsou to hormony-prostě vývojové stádium.
I když jsem byl chvíli venku, jakmile jsem se vrátil zpět domů, tak bys stav stejný.
Prosím poraďte jak se mám zbavit motání hlavy.
Díky
0x
Pokud doktorka tvrdila hormony,tak tipuj,že jste v růstu a to se stává.Chce to vstávat pomalu a kdykoli se začne točit hlava,tak "snížit těžiště".sednout,lehnout a časem to přejde.Motání hlavy neboli závratě může být i od krční páteře,takže když tak udělat denně cviky na protáhnutí.Taky to může být počasím,poklesem tlaku,pitným režimem a pokud to není ani jedno,tak to může být i od uší.Mi pomáhá coca cola-pomalu popíjet a sport ,aby tělo mělo pravidelný pohyb a srovná to i tlak.Prášky na nízky tlak ještě nikdo nevymyslel,tak zkuste si jít pravidelně zaběhat![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.