Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam v Praze na SUPER OBĚD?

Od: jezevec* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

prosím poraďte kam v Praze zajít na super oběd. Ideálně centrum a okolí, míval jsem oblíbenej Pravěk v Sokolovský, ale ten už nefunguje... Cena není úplně podstatná (i když úplně netoužím po degustačním menu za desítku). Prostě úplně ideálně nějakej dobrej tip na dobrej oběd v ceně řekněme do pětikila na osobu...

Díky moc!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

amadeus*
hodnocení

0x

Najit v Praze opravdu SUPER restauraci s cenou do petikila na osobu je docela orisek. Pravek mezi takove rozhodne nikdy nepatril. Ja bych vsadil na nasledujici:

Home Kitchen v Jungmannove 8 (byva tam plno, ale maji relativne pratelske ceny a dobre jidlo)

Cafe Lounge, Plaska - P5. Kafe maji skvele, jidlo celkem taky a za prijatelnou cenu v teto lokalite.

Hegertova Cihelna v Cihelne. Paradni vyhled na Karluv most, vyborne jidlo, ale to uz se dostavame do vyssi cenove skupiny.

Stresni terasa hotelu U Prince na Staromaku. V lete je to opravdu uzasny zazitek a s cenou se snad vejdete pod petikilo... akorat je to spis na veceri.

joudic*
hodnocení

0x

Bredovsky dvur kousek od vaclavaku to je jistota, myslim ze je to Opletalova, a Na poste, tam maji vyborny gulas s karlovarskym knedlikem cca 300m od toho :)

doplněno 13.03.15 01:28:

a jeste u andela se vcelku dobre vari Hospůdka Jihočeský dvůr a kousek naproti Vesely bizon jsou dobre steaky

doplněno 13.03.15 01:33:

ale pokud myslite nejake opravdu drahe restosky tak do takovych nechodim, hlavne proto ze takove ty nalestene nacancane exkrementy nemam moc rad, neni nic horsiho nez se hrabat v jidle, ktere mi nechutna (nastesti je male) ktere stoji 600 a k tomu 0,3 plzne za 50, to uz snad radeji pytlik Förnetti, na kterych si labuznicky pochutnam, kor na tech palivych :)

doplněno 13.03.15 01:37:

v lete kdyztak zkuste Botel Vodnik (u smichovskeho viaduktu), tam se vari takove ty snobske jidla a nadherny vyhled na vltavu a vysehrad

milan23*
hodnocení

0x
Já si v Praze zajdu jedině do středověké krčmy na Malé Straně na žebírka.
Tam mám jistotu že se nacpu k prasknutí za ty prachy...:)
joudic*

zajdete si Pod Slavinem, takove porce jste nevidel, treba veprove vypecky s chlupatymi knedliky, to je porce jak pro 4clennou rodinu, rad tam lidi beru, protoze nikdo nechce verit, ze v praglu je mozne, aby nekdo daval takove porce, a pak se jen smeju a pozoruju jak funi a nemaji v sobe ani 1/4 jidla zatimco ja znaly uz si davam detskou porci *smich*

doplněno 13.03.15 06:22:

to same smazeny syr apod, proste porce tam jsou jak pro 200kg porizka, je to pod vysehradem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]