Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj kluk se přede mnou nechce udělat

Od: niki* odpovědí: 6 změna:

Vzrušuje mne, když si to kluk přede mnou dělá, ale přítel se stydí. Rád se kouká když se uspokojuji, ale přítel se "asi" stydí a nechce se předemnou "uspokojit" ani dráždit.

Co s tím? Máte někdo podobnou zkušenost? Myslíte si, že je to nějaký zainteresovaný komplex nebo se mu opravdu nechce? ...

Jsme spolu už 3,5 roku.

Díky Niki...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

niki, Každý jsme založený jinak a jakmile někdo něco nechce tak to jednoduše nedělá a v sexu to platí dvojnásob. Nevyžaduj to po něm a nech ho dozrát do doby, kdy na to příjde a ostych opadne. Určitě si to v soukromí dělá sám, ale aby to dělal před tebou na to ještě nemá a možná by si i dal říct, ale ostych je zatím silnější. Nech mu prostor a netlač na pilu. Časem to příjde všechno samo a nebo taky ne. Opravdu jsme v sexu každý jiný a pokud se najde dvojice, která si padne do noty je to paráda, ale někdy to chce nechat pracovat čas. Máte ho dost ne?

niki*
hodnocení

díky moc, ostych po tolika letech trošku nechápu, mám to za přirozenou věc, ale nebudu na něj teda tlačit...díky moc :)

papene*
hodnocení

0x

*sok*Tak si s ním promluv.

A řekni co se ti líbí.

Po tolika letech je to zvláštní,že jste si to neřekli.*bzum*

niki*
hodnocení

to víš, že jsem mu to už několikrát říkala, ale prostě říká, že se na to přede mnou necítí..

sám si to samozřejmě dělá, ale přede mnou nechce :-/

hodnocení

0x

Když nechce, tak nechce. Proč jej do toho nutit?

celp*
hodnocení

0x

Sám v soukromí to dělá?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]