Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
byl už jste někdo letos na Matějský? Má to smysl? Jako dítě si pamatuju ty narvaný prostory s tisícema stánků, pak jsem tam asi dvacet let nebyl a poté přišlo kruté vystřízlivění v podobě poloprázdného areálu. Když jsem se teď díval na web, tak tam mají pár fotek, na kterejch se opakuje pár atrakcí, prostě to vypadá jako velká bída.
Nejsme z Prahy a tak mi jde o to, jestli má vůbec smysl na Matějskou jezdit, vzali bychom to jako výlet pro naše dítko (9 let)
Dík všem a ahoj!
Kdysi jsem tam jako malý jezdil s mámou pravidelně každý rok.Máme to kousek.Pak jsem tam jezdil už sám,a pořád se mi to líbilo.Přesně jak píšeš-narváno,nepřeberně stánků.Dnes jsou samozřejmě jiné atrakce,ale ty mě nelákají,bez ohledu na cenu.Naposled jsem tam byl, je to tuším 12 let,a bylo to opravdu naposled.Kromě těch jiných atrakcí se atmosféra vůbec nedá srovnat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.