Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srdeční vada

Od: boudova odpovědí: 2 změna:
Dobry den muj syn byl na operaci mel srdeční vadu truncus arteriorus.operovali ho když mu byl mesic.Teď je nam 2roky a 7mesicu chodime na krdio vse zatím v normě ale začal si ulvovat na pravou nohu a když běží je to hodně vidět byla sem stim u dětské doktorky a ta mi raekl že ji to nepřijdeme.Přesto sem si stala na svem že chci k ortopedej tak nam vypsala žadanku.boty ma porad stejne s ortopedickou vložkou i backurky kulha i když je naboso.Slyšela sem ze to můžemit souvislosti se srdcem ale prijde mi to divne tak bych se chtela zeptat zda je možné že to muže souviset s jeho srdickem.Predem dekuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poohlédněte se po dětské rehabilitaci. Nejlépe po denním dětském rehabilitačním stacionáři. Rehabilitační lékař vyšetří, určí diagnozu a vymyslí, jak to bude řešit. Odkud jste? .

doplněno 13.03.15 06:52:

mnof.cz/... v Ostravě

doplněno 14.03.15 06:47:

Kdysi jsem měla ve školce chlapečka a on měl hrudníček zašitý halabala, velkými, nerovnými švy. Vypadalo to podivně. Maminka potom vyprávěla, že klučíka operovali čerstvě narozeného a původně malá jizva, rostla s kloučkem.Nezůstala na místě, ale roztahovala se a deformovala. ;) Ten dětský rehabilitační stacionář má tu výhodu, že je součástí nemocnice a lékaři, fyzioterapeuté a rehabilitační pracovnice jsou specializované na děti. Spolupracují s výrobci specializovaných nápravných pomůcek, obuvi. A ví naprosto přesně, jak je potřeba rehabilitovat až do nápravy.*hej*Vašemu chlapečkovi přeji hodně zdraví a hezký život.

boudova
hodnocení

Jsem ze severnich čech Smrzovka.jsme objednany na ortopedii tak uvidim.jen ne zajima zda to muze mit souvislost s tim srdickem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]