Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám několik platebních bran založených u společnosti mobilniplatby.cz, skrz které probíhají platby našich zákazníků. Na přelomu roku 2014/2015 přecházeli na nový internetový systém (webové rozhraní) a zřejmě vlivem technické chyby mi nedali na fakturu 2 měsíce plateb z jedné z nejvýdělečnějších platebních brán.
Ohledně této věci jsem jim již 4x psal, že to můžu i doložil e-maily se stvrzenkami které si nechávám zasílat atd... ale vždy to uhrali nějak do ztracena. Jednou mi napsala Eva Kašparovská (asi vedoucí), že kolegy zaurguje ať dané platby připíši na fakturu za další měsíc. Bohužel se tak nestalo a navíc se objevil další nedoplatek z jejich strany, kdy mi naúčtovali jinou provizi, než měla být. Rozdíl je v řádech stokorun, ale i tak jsou to peníze, které mi budou chybět.
Teď hrají na mrtvého brouka a vůbec mi neodpovídají. Rád bych se zeptal, jak bych měl dál postupovat a jestli ty peníze mohou nějak propadnout v jejich prospěch. Já se o ty peníze aktivně hlásím, ale oni se to vždy snaží nějak zatřít - např. že napíšou až za týden po tom co jsem jim napsal a ta věc se ani netýká toho, o čem jsem jim psal.
Je vhodné toto řešit soudní cestou? Celkově se jedná o částku překračující 5.000 Kč.
Děkuji
Dobrý večer,
pokud jste v právu, tak se o peníze rozhodně nenechte připravit. Pokud částka překračuje 5000 Kč už jde o trestný čin. Rozhodně by stálo za to záležitost probrat s nějakým právníkem a také změnit společnost, některé společnosti na to zareagují a pokusí se chybu napravit, takže klidně i trocha vyhrožování, že od nich odejdete neuškodí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.