Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
už tak půl roku řeším jeden problém ve vztahu Moje holka má nej kamaráda tak 7 let. Je to gay. Takovej ten typickej. O to by nešlo. Ale... pořád k ní chodí, pořád se objevuje v její rodině(s její matkou jsou nej kamarádi), a prostě kdykoliv přijdem navštívit její rodiče, on tam je a baví obecenstvo a pro mě není místo. Nejsem extrovert a nejsem nějak rád, když se mi věnuje moc pozornosti. Ale rád bych její rodinu poznal a mluvil s nimi ale nemám prostor, protoze všechen patří jemu. Chtěl jsem jet na výlet s přítelkyní k její dlouholeté kamarádce, ale on to slyšel a chtěl jet taky, takže bych zas jen seděl a poslouchal a vlastně se s ní ani neseznámil. Co mám dělat? Podle mě si bez něj ,,ani neuprdnou´´ když to tak nazvu. Ničí mi to sebevědomí a přijdu si jako źivotní partner velmi méněcenný.Promluvil jsem s ní a řekla mi, že on je jako rodina a ať to tak beru. Nevím co dělat, je to pŕedmětem našich hádek dost často a rád bych vše vyřešil. Poraďte prosím
Nevím, no, vidím to tak, že je to prostě supr kámoška, která náhodou vypadá jako muž, zatímco Vy vidíte jen toho muže. I když víte, že je gay, přesto cítíte potřebu s ním soupeřit o místo "na slunci". Nemohl byste si nějak vsugerovat, že je to jako bratranec nebo tak něco? Podle mě si ten problém děláte sám ve své hlavě. Možná to ta rodina opravdu trochu přehání, ale někteří lidi jsou prostě takoví.
Proč ho řešíte. Berte ho jako bráchu své přítelkyně. Bojovat s ním o přízeň v rodině bude těžké. Promluvte si s ním o samotě, řekněte mu co Vám vadí a uvidí se. Buď má rozum a pochopí to, nebo ne a budete muset bojovat za svou lásku. Hádky jsou na nic, jen ničí vaší lásku. Pokud máte něco v čem vynikáte, nebo něco co u vás velmi obdivuje vaše přítelkyně, snažte se na to upozornit. Všichni nejsme baviči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.