Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěl bych se vás zeptat,moje bývalá manželka má několik ůvěrů které později nesplácela pak jsem náhodou zjistil z dopisu že si vzala další úvěr,ale už se nenamáhala zaplatit ani korunu.Máme ještě společný byt v osobním vlastnictvý,už tam nebydlí,odstěhovala se,bydlí na utajeném místě kvůli majetku.není to znevíhodnování věřitele.mám podezření že část majetku schovala u rodičů.Jak se zachová exekutor když mu oznámím že je možnost že tam část majetku schovala.Děkuji za radu.Š.
exekutor to možná přivítá, otázkou je zda se potáhne do horoucích pekel s nejistým výsledkem když stojí před bytem který bez problému může zpeněžit. Protože za dluhy vzniklé za dobu manželství ručí oba. Pokud jste neměli nějakou smlouvu, tak budete platit dluhy manželky vzniklé za dobu manželství. Takže rozhodující je, zda když si brala úvěry byla již bývalá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.