Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám takový problém. Mám spolužáka s kterým jsem nedávno trávila dost času, on mi dával velké naděje, v podstatě si semnou celou dobu hrál a já se do něj zamilovala. Ze dne na den všechno skončilo a už dlouhých pár týdnů děláme, jako by nic..
Já ho uvnitř sebe samozřejmě miluju a byla bych pro něho schopná udělat cokoliv, ale už nic nezměním. Navíc se poslední dobou začal chovat strašně, nenávidím ho, ale i přesto roztaju, když na mě promluví. A to je ten problém.. Už to nechci!
Chci mu nějakým způsobem ukázat, že zase není takovej frajer a machr.. a že, i když se ke mě bude chovat jako idiot, tak jen co se usměje.. tak já už se na něj nebudu culit, jako na zlatíčko. Ale jak to mám ovládnout?! Jak mám být chladná?
On ví, že u mě si cokoliv lehce vyžehlí.. jsem už taková..
A tak se ptám..
...čím bych ho mohla vyloženě naštvat, nebo alespoň přivést k zamyšlení?
Já k němu chladná nedokázala být ještě ani jednou..Ještě ani jednou jsem nedokázala projevit nezájem, projevit to.. jak mě ničí ..
Nejradši bych ho někdy nakopala do prdele a schodila z tý židle, kterou mám od sebe 5 cm... ale já jsem jenom něžná, naivní, milá, laskavá a láskyplná holka, která by radši ublížila sobě..než někomu jinému..
Chcete se pomstít? Tak jo. Nechejte si udělat nové vlasy, kupte si nový hadřík na sebe a udělejte se za krásnou. A také se rozhlédněte, jak ten svět je pěkný. Kolik je v něm kluků a můžů. A tohle všechno stojí za vzpřímená ramena, úsměv a spokojenost s tím, že jsme na světě. Úspěch ve studiu, protože nejste žádný hlupáček. Spokojenost, úspěch, bude na vás vidět a to je největší pomsta. Ať vidí, o co přišel! Jen bacha, nepřehánět, poznal by to a nevěřil. Najděte míru, neurvat se z řetězu. Jen úsměv, dobré vědomí si sebe, své hodnoty = sebevědomí. Nejen on, ale všimnou si toho všichni. A věřte, funguje to. Vlastní zkušenost.
Zdravím. Vaneso, znám hodně lidských příběhů, kde se láska změnila v nenávist. Kde lidé zapomněli na to hezké co spolu zažili a prožili a intenzivně přemýšlí už jen o tom, jak tomu druhému dělat naschvály, jak a čím ho nejvíce ranit, ponížit ho, ztrapnit ho, udělat mu z života peklo... Nedopadá to dobře ani pro jednu stranu. Málo kdo si uvědomuje, že tím nejvíce ubližuje sobě. Nemá opravdu smysl ztrácet čas vymýšlením pomsty a dál se zabývat někým, kdo o Vás nestojí. Něco skončilo, něco pěkného zase začne. Nesnažte se být chladná, když to tak necítíte. Chovat se k někomu hezky ještě neznamená, že je to špatně. Naopak! Nemá smysl se přetvařovat. Možná brzy potkáte jiného a tento si uvědomí, že přišel o fajn milé a usměvavé děvče. Sebeovládání se musí trénovat a právě takovéto situace to člověka většinou hodně naučí.
U školních let se dá použít jen jedna "pomsta" - být lepším žákem, mít lepší možnosti do budoucna - lepší zaměstnání pro další život.
Zklamaných lásek ještě bude spousta.. možná jen pár (kdo ví), ale budou... Msta nikomu nepomůže, jen ublíží... Když někomu ublížíte, uleví se vám? - Pak si lásku nezasloužíte a dobře vám tak!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.