Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 13 a o letních prázdninách se mi zlomila půlka stoličky (tak, že jsem měla jednu stranu dásně volnou) Asi to byl ještě mléčný zub protože mi tam teď začal růst další... Prostě mi roste druhý zub na stejném místě ... Strašně to bolí
... Ta půlka stoličky co takm zůstala se vůbec nevikle
... Nevíte jak co nejbezbolestněji zub vytrhnout? ... K zubařce jít nechci ... Nemá mě ráda ale já ju taky ne :D ... Předem děkuji za odpověď
Je pravděpodobné, že ten první zub je v dásni tak zahnízděný, že ho ani ten druhý nevytlačí. Musí se udělat místo, aby ten nový mohl růst. Jinak, než vytržením prvního to nepůjde.
¨Když to necháš být, zažiješ hroznou bolest. Druhý se dere ven, první mu v tom brání. A taky díky Tvé nerozhodnosti může ten druhý vyrůst vadný, křivý, protože nemá dostatek místa.
Potřebuje zubařka Tebe nebo Ty ji? Proto se vykašli na nějaké nesváry a jdi tam. Lékař vždycky pomůže, nechápu, proč ji nemáš ráda - nějaký puberťácký vrtoch? Je to třeba řešit co nejdříve. Lékařka vytrhne zbytek zubu, desinfikuje a už může bez překážek růst ten druhý. Myslím, že si problémy přiděláváš jen sama. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.