Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytrhnout zub?

Od: mony* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, je mi 13 a o letních prázdninách se mi zlomila půlka stoličky (tak, že jsem měla jednu stranu dásně volnou) Asi to byl ještě mléčný zub protože mi tam teď začal růst další... Prostě mi roste druhý zub na stejném místě :( ... Strašně to bolí :( ... Ta půlka stoličky co takm zůstala se vůbec nevikle :( ... Nevíte jak co nejbezbolestněji zub vytrhnout? ... K zubařce jít nechci ... Nemá mě ráda ale já ju taky ne :D ... Předem děkuji za odpověď :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

1x

Na nic nečekej a běž té zubařce. Rozhodně to bude bolet méně než když se to pokusíš "vydobít" z dásně svépomocnými pokusy. Což se za A) nemusí podařit a za B) můžeš do toho chytit nějakou infekci a to by pak bolelo ještě víc.

ztrew
hodnocení

1x

běž k jiné zubařce, musí ti to zrengenovat

hodnocení

1x

Tak návodů je na inernetu dost. Ještě doporučuji při operaci přehrát si skladbu Pulling Teeth od Metalliky.

hodnocení

1x

Je pravděpodobné, že ten první zub je v dásni tak zahnízděný, že ho ani ten druhý nevytlačí. Musí se udělat místo, aby ten nový mohl růst. Jinak, než vytržením prvního to nepůjde.

¨Když to necháš být, zažiješ hroznou bolest. Druhý se dere ven, první mu v tom brání. A taky díky Tvé nerozhodnosti může ten druhý vyrůst vadný, křivý, protože nemá dostatek místa.

Potřebuje zubařka Tebe nebo Ty ji? Proto se vykašli na nějaké nesváry a jdi tam. Lékař vždycky pomůže, nechápu, proč ji nemáš ráda - nějaký puberťácký vrtoch? Je to třeba řešit co nejdříve. Lékařka vytrhne zbytek zubu, desinfikuje a už může bez překážek růst ten druhý. Myslím, že si problémy přiděláváš jen sama. Jaga.

jar*
hodnocení

0x

Určitě zubař, svépomoc bude více bolestivá než u zubaře. Zkus jiného zubaře (zubařku) v okolí. Určitě najdeš někoho, kdo ti pomůže. Případně zkus pohotovost v jiném městě. Bude to ale dražší o poplatek 90,-kč.

hodnocení

0x

Když nechceš k zubaři, nechápu tedy proč, tak pak ti zbývá jediné. Vrátit se do dob dávno minulých a místo zubaře navštívit kováře. Každej kovář má mnoho různých kleští všelijakých velikostí a to by bylo, aby se to nepovedlo. Zoubek bude venku raz dva.

zuby
hodnocení

0x

Rozhodně k zubařce běž *bum* jinak tě to bude bolet ještě víc *bzum* a měla by jsi být ráda, že to byl teprve mléčný zub, já už takové štěstí nemám :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]